La República que volem, la ciutat que volem

Carles Caballero – Al començar a escriure aquestes línies fa tot just una setmana i escaig que les companyes i companys d’ERC de Terrassa em van atorgar la responsabilitat de representar-los com a president i alhora van escollir l’alcalde que volem per Terrassa a partir del 2015.

No hi ha dubte que els noms i les persones importen, però més important que aquests noms i aquestes persones és el que bonament volen o podran fer al capdavant d’una o altra responsabilitat, jo mateix inclòs.

És aquí, en el camp de les intencions i de les idees, on crec que qualsevol persona que aspira o ostenta la representació d’un col·lectiu, en el meu cas Esquerra Republicana de Terrassa, té la obligació d’explicar per què i per a què hi és, què pretén, què se’n pot esperar.

Ho ha d’explicar als i les qui li han atorgat aquesta responsabilitat, les meves companyes i companys, però sobretot, i més tractant-se d’una organització que vol representar la majoria dels terrassencs i les terrassenques, a tots ells.

Vaig dir, en el meu discurs a la gent d’Esquerra, què crec que és ERC, més enllà de la clàssica definició de partit polític: som poble, organitzat, per a servir el poble. En base a aquesta premisa vaig adquirir el compromís d’implicar-me políticament, primer al jovent independentista organitzat, i avui, a l’esquerra nacional.

És també en base a aquest fet, que sempre serem tants o tant pocs com vulgueu que siguem. I el que sens dubte farem, perquè així ho creiem, és intentar-te convèncer de que, quants més siguem, millor per Catalunya, millor per Terrassa, millor en definitiva, per tu.

El problema o no d’aquesta declaració d’intencions, del fet que t’intentarem convèncer, és que nosaltres, Esquerra Republicana, tenim, comptat i debatut, unes propostes molt clares per tal de millorar el nostre entorn.

Apostem, des de fa molts anys, per la independència i creiem, des de la nostra gènesi, en el progrés, en la justícia social i en la intervenció del sector públic.

En aquestes propostes indissociables l’una de l’altra es pot englobar tota l’acció política que nosaltres, com a poble organitzat, intentarem portar a bon terme si et convencem que, així, anirem millor.

Durant els propers mesos, la nostra ciutat i el nostre país afrontaran el període polític més transcendent dels darrers 300 anys. Els taumaturgs insignes que anunciava el poeta es veuran superats, si no ho han fet ja, pels propis esdeveniments.

ERC té el deure i la voluntat d’empènyer, ara més que mai, enfront els qui qüestionen el dret inalienable dels terrassencs i les terrassenques a decidir el futur polític del nostre país, el dret a votar. I Catalunya, no en tingueu cap dubte, votarà.

Durant els propers mesos també, ja que et volem convèncer que sent independents i gestionant els nostres propis recursos els que treballem i suem cada dia viurem millor; explicarem a la ciutat la República que volem. Ho farem perquè tenim el convenciment que, amb la República que volem, els terrassencs i les terrassenques viurem millor. Ho farem perquè tenim el convenciment que explicant-te-la et convencerem.

Hi som per a servir la nostra ciutat i el nostre país. Pretenem convèncer-vos. Podeu esperar tot això de nosaltres.

Salut i República!

Foto: Lluïsa Tarrida (La Torre del Palau).

Carles Caballero

Regidor del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament deTerrassa. Català d'esquerres, independentista, culer, minyó. Treballador autònom i emprenedor.

Latest posts by Carles Caballero (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *