Més de 400 persones de la comarca al “Votar és la via”

Ahir, dissabte 14 de desembre, l’auditori del Fòrum estava ple a vessar, amb més de 4000 persones, per assistir a l’acte festiu i reivindicatiu “Votar és la via. Votar és democràcia”, d’Esquerra Republicana de Catalunya.

L’acte va ser conduït per Màrius Serra i hi participaren noms tan reconeguts com Josep Maria Terricabras, Ada Parellada, Peyu, Josep Maria Mainat, Empar Moliner, Santi Vidal… entre molts d’altres, qui defensaren el dret democràtic i inalienable dels catalans i les catalanes de votar i decidir.

Per concloure, Oriol Junqueras, president d’ERC, dirigí unes paraules als assistents. Amb veritable emoció, reconegué el camí fet fins arribar on som ara i digué que “mai havíem estat tan lluny, mai havíem sigut tants, mai havíem tingut tanta força. Per això, tots junts decidirem què volem ser”. A més, recordà que si no accepten la consulta, “no ens neguen el nostre dret de ser independents, sinó de ser ciutadans, de ser persones”.

Del Vallès Occidental hi assistiren més de 400 persones, d’entre les quals uns centenars de terrassencs i terrassenques. L’acte, que fou tot un èxit, amb una assistència rècord, omplí tot l’auditori del Fòrum i comptà, també, amb una sala annexa i una pantalla exterior.

Votar és democràcia

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Tagged on: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *