La revista El Teler, més en línia que mai

Terrassa canvia. Durant aquests últims anys, l’especial situació de la política catalana ha transformat l’espectre de la nostra ciutat. Darrerament, també, una nova manera d’existir remou els fonaments de la nostra societat: estem emigrant cap al núvol. I les JERC de Terrassa no ens quedarem pas enrere.

Si bé la nostra revista, El Teler, porta anys repartint-se al jovent egarenc, ara es distribuirà d’una altra manera: a través d’Internet. Fa poc, en aquesta línia, vam inaugurar la seva web, www.elteler.cat. Aquesta pàgina empararà els articles i seccions que s’havien plasmat tradicionalment sobre paper; d’aquesta manera, crearem un Teler més dinàmic i més social des d’on podrem ampliar el ressò de la nostra ideologia i fer-lo arribar arreu de la ciutat. Dit això, cal especificar que la versió revista del Teler (és a dir, maquetada i en format d’impressió) seguirà estant disponible virtualment a la secció “El Teler en línia” de la web.

Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana a Terrassa, us animem a visitar la nostra pàgina, per tal de conèixer-nos millor. Si teniu cap mena de dubte, suggeriment o contribució, podeu escriure’ns al nostre correu terrassa@jerc.cat.

Max Eritja
Coordinador i editor d’El Teler

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *