Presentació de les JERC de Vacarisses

 

El passat 12 d’octubre, un grup de joves ens vàrem reunir per emprendre de nou la secció local de les JERC Vacarisses.

jerc_vacarissses

Després de tants anys, hem volgut continuar amb la secció local de les JERC de Vacarisses per intentar mobilitzar al jovent del poble i ajudar a difondre les nostres inquietuds i pensaments, ja que, malauradament, aquests són sovint els més oblidats.

Des de les JERC de Vacarisses, també volem posar el nostre granet de sorra pel procés que està vivint ara mateix el nostre país i, sobretot, de cara al 9 de novembre del 2014, per tal d’ajudar a convertir aquesta data en un dia històric per a Catalunya.

El proper dissabte 29 de març realitzarem, doncs, la presentació de la secció amb un programa ben variat i amb la presència de Bernat Picornell (Secretari d’Organització de les JERC) i Marc Sanglas (Diputat de la comarca al Parlament de Catalunya). També comptarem amb la participació de diferents entitats del poble com ara l’Esbart Dansaire i La Colla de Diables. Cap al tard, per acabar de passar una bona estona tots junts, es farà un sopar i es realitzaran dos concerts de música en directe a càrrec de l’Aida Sstrings i L’Exèrcit d’Islàndia, on tothom serà benvingut.

Salut i Visca Catalunya independent!!!

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.
Tagged on: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *