Eduardo Reyes: “Cada convencido debería llevar a algún indeciso”

Avui a les vuit del vespre, al Centre Excursionista de Terrassa, Eduardo Reyes , president de l’Associació Súmate, farà una xerrada juntament amb Fernando Corominas, membre de l’associació, per explicar-nos les seves raons.

sumate

Aquest vespre, Eduardo Reyes participarà a la xerrada “Construyendo la Cataluña del futuro”, al Centre Excursionista de Terrassa.

Previ a l’acte, i en declaracions a Esquerra Republicana de Terrassa, el president de Súmate insisteix: “Cada convencido debería llevar a un indeciso: hermano, primo, cuñado, amigo, padre, hijo, etc. Ningún acto lleno de convencidos ayuda al proceso. Todos juntos trabajando por un bien común. Concienciación ciudadana para construir un nuevo país.”.

 Súmate és la materialització de la pluralitat del procés i el seu punt de vista aporta matisos i opinions molt interessants. Per això, us animem a tots i a totes a assistir-hi!

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.
Tagged on: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *