Què podem fer amb la piscina de Vallparadís?

Parc_de_Vallparadís2Fa uns dies un comentari a Instagram va fer que hi donés voltes. Potser més d’un ja hi havia pensat abans —segur, vaja—, però jo, tot i passar-hi cada setmana, encara no. A vegades dónes per fet que les coses estan bé i passes de llarg. La qüestió que posava en dubte aquest comentari vindria a ser: per què tenim una infraestructura de ciutat tant potent com la piscina del Parc de Vallparadís i només l’obrim un parell de mesos a l’any? Doncs, a priori és ben cert. No sé si se m’escapa alguna cosa, algun aspecte tècnic, de sostenibilitat, econòmic,… però, en un principi sembla que es podria aprofitar més sovint i diversificar-ne els usos, no? Amb aquest petit article, només vull obrir el debat. Què n’opineu? És adequat tenir aquesta infraestructura tancada uns deu mesos a l’any? Es podria aprofitar durant les altres estacions per, per exemple, fer-hi activitats com passejar amb barques? Teniu informació sobre el tema? Idees? Propostes?

Latest posts by Marc Roca (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *