Guanya Catalunya

Terrassa i Catalunya van votar ahir poder votar el 9 de novembre. Ho van fer pacíficament, democràticament i amb un somriure d’orella a orella. Així és com nosaltres hem decidit decidir. Així és com nosaltres hem votat votar.

Encara amb les emocions a flor de pell enceto aquest escrit per agrair, en primer lloc, a totes les terrassenques i els terrassencs que ahir van anar a votar que ho fessin, que no deixessin a l’atzar ni a cap opció política en particular que s’apropiessin de la seva opinió. Gràcies.

En segon lloc, vull agrair molt especialment el seu vot a totes les persones que ahir van votar per la democràcia. Això inclou a ERC, CIU, ICV-EUiA, Podemos i Bildu. Junts vam sumar més de 35.000 sufragis. Enhorabona.

En tercer lloc, lamento profundament el creixement d’opcions populistes, xenòfobes, euroescèptiques i d’extrema dreta al Parlament europeu. De la mateixa manera, podem afirmar amb satisfacció relativa que a casa nostra no han passat ni passaran. En la mesura que les esquerres sàpiguen construir una alternativa real i creïble a la dictadura de la Troika, guanyarem.

Terrassa i Catalunya van votar ahir poder votar el 9 de novembre. Ho van fer pacíficament, democràticament i amb un somriure d’orella a orella. Així és com nosaltres hem decidit decidir. Així és com nosaltres hem votat votar. Aquest és el convenciment que impulsa les dones i els homes d’Esquerra Republicana a no defallir, a no descansar, a treballar més i millor per les terrassenques i els terrassencs, per les catalanes i els catalans, per la nostra ciutat i pel nostre país, i per les seves llibertats.

Vénen mesos complicats. Els enemics, propis i estranys, esmolen les seves eines per a fer-nos entrebancar. Intentaran provocar-nos, seguiran insultant-nos, provaran de fer-nos dubtar i malgrat tot, ho tenim a tocar. Avancem, amb pas ferm i decidit, cap a la independència. I ara, avui, i demà, ens cal no caure en provocacions, seguir caminant, somrient i en pau. I ens cal seguir convencent, perquè no en som prou, perquè aquest nou país que volem construir és de totes i tots, parlin la llengua que parlin, vinguin d’on vinguin. Tenim set de justícia i fam de llibertat.

Terrassenques i terrassencs, compteu amb nosaltres, compteu amb Esquerra!

Visca Catalunya lliure!

Carles Caballero

Regidor del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament deTerrassa. Català d'esquerres, independentista, culer, minyó. Treballador autònom i emprenedor.

Latest posts by Carles Caballero (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *