Manifest 11S: Tornem a fer història

Els catalans i les catalanes, els darrers anys, no ens hem cansat de fer història cada Onze de setembre, amb manifestacions i vies multitudinàries, sortint en massa als carrers per celebrar la nostra Diada i reclamar una única cosa: decidir el nostre futur; decidir la llibertat de Catalunya. I cada any ens hem superat a nosaltres mateixos.

Enguany, fa 300 anys que vàrem perdre la nostra llibertat com a poble i, també enguany, tenim més a prop que mai tornar-la a recuperar. Aquest 2014 ja és històric: el 9N decidirem el futur del nostre país. I, de ben segur, assolirem la victòria. Però, abans, ens cal tornar a fer història entre tots i totes. Un nou Onze de setembre, se’ns demana omplir els carrers. I ho farem, no fallarem. És per això que, des d’ERC Terrassa, us animem fermament a ser partícips de la V.

Perquè, una vegada més, hem de tornar a demostrar al món i a tothom que una immensa majoria volem votar. I que ho volem fer decidint ben clar Independència. Una vegada més, davant d’un Estat opressor, que durant segles ens ha menyspreat i que, avui, ens impedeix exercir el més fonamental dret democràtic, els catalans i les catalanes hem d’agafar les regnes, perquè ningú ho farà per nosaltres, i cridar ben fort perquè tothom ens escolti. Aquesta, i cap altra, és la manera de no aturar-nos, d’empènyer inevitablement cap a la consulta del proper 9 de novembre i cap a la construcció d’un nou país, lliure, just i democràtic.

En motiu, doncs, d’aquesta Diada històrica, des d’ERC Terrassa fem una ofrena floral a la Plaça 11 de setembre. I ens desvinculem de l’ofrena oficial de l’Ajuntament de la ciutat per raons ben simples: no formarem part d’una ofrena juntament amb aquells que estan en contra que el poble decideixi, que no donen suport a un acord democràtic reclamat per una majoria social ni a una consulta legítima, i que fan actes en horaris que pretenen dificultar clarament la participació en d’altres que són populars i de país.

Pel dret a decidir el nostre futur el proper 9N i per un nou país, tots i totes al carrer i a la V.

Visca Catalunya lliure!

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *