Comunicat ERC Terrassa

Minut de silenci per la víctima de violència masclista a Terrassa

La secció local d’ERC Terrassa manifesta i expressa mitjançant aquest comunicat el seu rebuig i condemna davant els fets que malauradament han ocorregut a la nostra ciutat aquesta matinada. Aquest nou cas de violència masclista que ha sacsejat Terrassa ens empeny a denunciar un cop més la xacra que representa la violència masclista per  a la nostra societat i no deixarem de lluitar-hi fins que sigui del tot eradicada. És necessari combatre-hi fomentant el sentiment i el dret d’igualtat des de la base, l’educació, però també amb tots aquells instruments legals i jurídics a l’abast i millorant-los per tal que siguin més eficaços.

Així mateix, volem expressar el nostre condol a la família, amistats i coneixences de la víctima.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *