L’assemblea d’ERC Terrassa aprova l’acord entre ERC i MES i situa Carme Labòria de dos a la llista d’Isaac Albert.

L’assemblea local d’ERC Terrassa aprova l’estratègia de pactes municipals per concórrer a les eleccions del proper 24 de maig

Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa ha presentat la número dos de la llista de l’alcaldable Isaac Albert. Serà Carme Labòria, integrant del Moviment d’Esquerres (MÉS), després de la formalització del protocol de relacions entre les dues formacions polítiques.

Catalunya viu un moment històric. Construir un nou país ha deixat enrere l’autonomisme polític i ha esberlat el mapa de partits que s’havia constituït fins ara. En aquesta tessitura és necessari repensar el mapa actual i tenir la capacitat de teixir aliances diverses, basades en un ideari progressista i la defensa dels drets socials.

IMG_2309Les eleccions municipals del proper 24 de maig són una excel·lent oportunitat per configurar “noves majories progressistes per forjar un nou poder local que construeixi el nou país de baix a dalt” en ciutats que “com Terrassa estan cridades a ser puntals d’aquesta nova realitat política. No volem que Terrassa quedi relegada a ser un actor secundari, que miri com si no anés amb ella els moments més importants i transcendents que viurà el país dels últims 300 anys” ha assegurat el candidat Isaac Albert. Per això “cal deixar enrere una manera de fer política i d’entendre la ciutat per mirar endavant i construir un futur millor”. En aquest sentit, Albert ha reclamat “temps per la generositat política, l’entesa i la suma d’il·lusions, esperances i experiències” per “construir majories”.

Per a Carme Labòria, cap de llista de MÉS a Terrassa, la col·laboració amb ERC s’entén per “la voluntat de construir candidatures que sumin el socialisme sobiranista al projecte de construcció nacional” a través de la participació activa en les ciutats per “posar els municipis al servei de la cohesió social, l’equilibri territorial i la reactivació econòmica”.

Amb l’aprovació del número dos de la llista d’Esquerra, Isaac Albert es mostra convençut “d’encapçalar un projecte ambiciós, compromès i progressista” que vol ser dipositari de la “confiança majoritària de la ciutadania, com va fer-ho també a les eleccions europees” per erigir Terrassa “com un actor protagonista i indispensable” en la construcció de la “Catalunya Estat”. “Sumar i convèncer” ha estat una crida majoritària dels assistents perquè “guanyar el 24 de maig és la millor embranzida per les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *