Teresa Ciurana anirà de cinc a  la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa

Teresa Ciurana, presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí i mestra de l’IES Montserrat Roig, anirà de número cinc a  la llista d’ERC com a independent

Teresa Ciurana, mestra en actiu de l’IES Montserrat Roig, està vinculada als Moviments de Renovació Pedagògica. És una promotora de la millora educativa, per oferir àmbits de reflexió, formació, cooperació i intercanvi entre totes aquelles persones que treballen per a la millora de la qualitat de l’educació. Col·labora també en l’elaboració d’alternatives i propostes d’excel·lència en qualsevol aspecte del sistema educatiu.teresa

 Per a Teresa Ciurana,  implicar-se amb ERC Terrassa  s’entén per “la voluntat de voler participar en la construcció d’un nou projecte de ciutat i de viure l’educació des de la gestió pública, i poder aportar la meva experiència i la meva visió externa, dins de l’administració local”.  Segons Teresa Ciurana “la nostra ciutat i el nostre país en particular, però també el món, viu moments de canvis i incerteses polítiques i socials. Ens trobem davant un canvi de paradigma en el món del coneixement que està afectant les nostres vides, la nostra feina i la mateixa lògica del coneixement. Tot això ens porta a reflexionar al voltant dels canvis que això suposa per a l’aprenentatge i com ens hi hem d’aproximar des d’una ciutat com Terrassa.”

 Segons el cap de llista d’ERC Terrassa, Isaac Albert, “seguim en la línia d’obrir al projecte d’ERC Terrassa tot buscant coneixement, lideratge i compromís, no a unes sigles i sí a la ciutat de Terrassa. Cal deixar enrere una manera de fer política i d’entendre la ciutat  per mirar endavant i construir un futur millor”. En aquest sentit, Albert insisteix en la màxima de “sumar i convèncer”  i ha reclamat “temps per la generositat política, l’entesa i la suma d’il·lusions, esperances i experiències”. Segons Albert “volem fer de l’Educació  un dels pals de paller de les noves polítiques públiques municipals, que sigui capaç d’aprofitar tots els actius, que en són molts, que la ciutat té”.  Si la ciutadania  així ho vol, “Teresa Ciurana serà la dona escollida per fer-ho, coneixedora d’aquesta realitat i capaç  d’ impulsar sinergies, trobar complicitats  i donar l’empenta necessària perquè això sigui possible”.

Amb la incorporació de Teresa Ciurana com a número cinc de la llista d’Esquerra, Isaac Albert es mostra convençut “d’encapçalar un projecte obert, compromès i de ciutat” que vol ser dipositari de la “confiança majoritària de la ciutadania” per erigir Terrassa “com un actor protagonista i indispensable” en la construcció de la República Catalana.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *