Xavier Heras tancarà la llista d’Esquerra Republicana a Terrassa. Eduard Gonzàlez, cap de llista de la JERC, nº 6 de la candidatura.

L’exdirector de l’ONCE a Terrassa, Xavier Heras, s’incorpora com a independent i tanca la llista que compta amb la presència de l’expresident i regidor de CIU, Jordi Plana, i l’exprimer secretari del PSC i actual president de Moviment d’Esquerres, Josep Serra

La secció local de Terrassa d’Esquerra Republicana fa pública la llista definitiva de la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals del 24 de maig, encapçalades per l’alcaldable Isaac Albert. Destaca la presència de Xavier Heras, que ocuparà el lloc d’honor de tancament de llista d’ERC-MES. Xavier Heras va ser durant catorze anys el director de la delegació de Terrassa i comarca de la ONCE i Terrassenc de l’any 2004. Durant la seva gestió al capdavant de l’entitat, Heras ha contribuït a fer una ciutat més amable i capdavantera en l’àmbit de l’accessibilitat.

Xavier Heras sempre s’ha mogut per aconseguir coses per al col·lectiu. Durant molts anys, i a través de la ONCE, ha fet molta feina per millorar les condicions de vida dels invidents. Tot i que les lleis els emparen, no sempre es fa prou per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i la millora de l’accessibilitat als edificis. Per a Albert, “la voluntat innata de servei del Xavi i les ganes de transformar la ciutat l’ha portat a treballar incansablement per aconseguir una ciutat més adequada a les persones amb discapacitats”. Tot i que encara hi ha molta feina a fer, gracies a la seva voluntat i la seva capacitat de treball, “Terrassa s’ha convertit en una ciutat pionera pel que fa a l’eliminació d’obstacles al carrer”.

Segons Isaac Albert, “per la seva vocació de servei i pel seu terrassenquisme innat, resulta un orgull i un plaer per a tots els que formem part d’ERC Terrassa i MES comptar amb l’aval del Xavi, a qui ho agraïm molt sincerament”.

ERC i JERC també presenten a Eduarad Gonzàlez com a cap de llista de les JERC i nº 6 de la candidatura. L’Eduard, enginyer industrial superior, és una persona molt vinculada als moviments juvenils de la ciutat i un dels fundadors de l’equip de Rugby Els Carboners de Terrassa.

Les altres incorporacions destacades a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres a Terrassa són les de Josep Serra, l’antic primer secretari del PSC a la ciutat, que ocuparà el lloc número 13, com a president de Moviment d’Esquerres (MES), i el de Jordi Plana, expresident de la formació de CIU a Terrassa i exregidor, que figurarà en el número 14.

Isaac Albert es mostra convençut “d’encapçalar un projecte obert, ambiciós i de ciutat. Un projecte que suma, responsable, que creix i que aspira a ser dipositari de la confiança majoritària de la ciutadania”. Seguint en la línia d’obrir al projecte d’ERC Terrassa, “buscant coneixement, lideratge i compromís, no estrictament a unes sigles sinó a la ciutat de Terrassa”. Cal deixar enrere “una manera de fer política i d’entendre la ciutat per mirar endavant i construir un futur millor”. En aquest sentit, Albert insisteix en la màxima de “sumar i convèncer” i ha reclamat “temps per la generositat política, l’entesa i la suma d’il·lusions, esperances i experiències” per erigir Terrassa “com un actor protagonista i indispensable” en la construcció de la “República Catalana”. Volem guanyar el 24 de maig, perquè és la millor embranzida per les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre”.

La llista completa queda integrada pels següents candidats:

 

LLISTA ELECTORAL ERC Terrassa-MES 

 1. Isaac Albert i Agut
 2. Carme Labòria i Rojas – MES
 3. Carles Caballero i Peña
 4. Josep Forn i Cadafalch – IND.
 5. Teresa Ciurana i Satlari – IND.
 6. Eduard González i Castel – Cap de llista de les JERC
 7. Núria Sucarrats i Sànchez
 8. Pau Consola i Parraga
 9. Esperança Garrido i Garcia -MES
 10. Xènia Albà i Cantero
 11. Joan Crispi i Escursell
 12. Ona Martínez i Viñas
 13. Josep Serra i Marimon – MES
 14. Jordi Plana i Nieto
 15. Mireia Bercial i Parellada
 16. Josep Ruiz i Rodríguez – IND.
 17. Joan Lluch i Puig
 18. Sílvia Grau i Fontanals
 19. Romà Port Gimeno – MES
 20. Marta Codina Vives – IND.
 21. Cesc Cabezas i Romero
 22. Anna Maria Masachs i Jornet
 23. Bernat Pizà i Castella
 24. Montse Pujol i Soler
 25. Màrius Massallé i Bainad
 26. Mercè Ventura i Belmonte
 27. Francesc Xavier Heras Costa – IND.

 

Suplents:

 1. Francesc Pallarols i Rusca
 2. Josefina Fontanals i Sàez
 3. Jaume Maeso i Simó
 4. Paula Casado i Aguirregabiria
 5. Carles Codina i Verdaguer
 6. Jordi Navarro i Cortiella
 7. Paulina Hernanz i Parrot
 8. Carles Massallé i Bainad
 9. Assumpció Roset i Lladós
 10. Jesus Viñas i Cirera

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *