El Grup Municipal d’ERC-MES, conjuntament amb els de CiU i de la CUP, demana l’adhesió de la ciutat de Terrassa a l’AMI i que l’Ajuntament liquidi tots els impostos que abona a l’agència Tributària de Catalunya.

Amb la voluntat de fer de Terrassa una ciutat protagonista, activa, implicada, necessària i indispensable en l’exercici del dret a decidir el futur polític de Catalunya i entenent que la sobirania de Catalunya recau en el poble Català, els tres grups municipals proposen al Ple de l’Ajuntament, en una primera Proposta de Resolució, adherir-se a l’Associació de Municipis per la Independència i aprovar els Estatuts que regulen aquesta associació.

Al mateix temps insten al govern de la ciutat a que sigui favorable a un escenari de ruptura democràtica i d’inici d’un procés constituent a través de l’exercici de la sobirania popular, així com a promoure i donar suport a les campanyes que puguin realitzar-se per a reforçar el caràcter constituent de les properes eleccions, constatant la urgent necessitat de passar de la declaració de sobirania al seu exercici.

ERC-MES demana també, que l’Ajuntament de la ciutat doni suport a les accions que el Parlament de Catalunya pugui prendre per constituir la República Catalana independent.

En una segona Proposat de resolució, ERC-MES demana a l’Ajuntament de Terrassa que iniciï els tràmits per tal d’efectuar la declaració i pagament de tots els tributs que l’Ajuntament de Terrassa hagi de liquidar a d’altres administracions a través de l’Agència Tributaria de Catalunya d’acord amb les indicacions de la Conselleria d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i habilitar els mecanismes necessaris per a la difusió d’aquest mecanisme a la ciutadania i empreses de Terrassa i establir un servei d’assessorament per aquells que es vulguin acollir a aquesta pràctica a nivell particular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *