Resum de les propostes de resolució aprovades per ERC-MES Terrassa al darrer Ple Municipal

Al Ple de l’Ajuntament de Terrassa d’ahir, s’aprovà l’adhesió de Terrassa a l’AMI –amb el compromís inherent de donar suport a un escenari de ruptura democràtica i d’inici d’un procés constituent a través de l’exercici de la sobirania popular, i a totes les accions que el Parlament de Catalunya emprengui per tal de constituir la República Catalana- i la liquidació dels impostos que abona Terrassa a l’Agència Tributària Catalana, gràcies a les corresponents propostes de resolució presentades per ERC-MES, CiU i la CUP.

A banda d’aquestes, el Grup Municipal d’ERC-MES també aprovàrem, conjuntament amb d’altres formacions polítiques, les següents propostes de resolució:

– Proposta de resolució de suport a la creació de la prestació «Garantia +55» impulsada per la UGT de Catalunya (presentada per CiU).

– Proposta de resolució de suport a les reivindicacions de la III Marxa per una Catalunya sense futur, precarietat, pobresa i desigualtat (presentada per Terrassa en Comú).

– Proposta de resolució per garantir la transparència en les funcions d’alcaldia (presentada per Terrassa en Comú).

– Proposta de resolució per a l’establiment de condicions per al conveni i concessió de llicència d’ús de l’Estadi Olímpic Municipal (presentada per Terrassa en Comú).

– Proposta de resolució per tal que l’Ajuntament de Terrassa mostri el seu frontal rebuig a la “Llei Mordassa” (presentada per la CUP).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *