TERRASSA, CIUTAT D’ACOLLIDA. Esquerra – MES reclama un paper actiu de la ciutat en la crisi humanitària dels refugiats a Europa

Isaac Albert: “El nou país requereix d’uns principis sòlids i Terrassa, com a quarta ciutat del país, no es pot desvincular del moment que viu Europa”.

Davant titulars cada cop més esfereïdors sobre la crisi migratòria a les fronteres d’Europa i el trist paper dels estats per donar resposta als refugiats de conflictes com el sirià, ERC-MES Terrassa reclama que la nostra ciutat, un cop més, demostri el seu potencial solidari per ajudar a aquells que més ho necessiten.

Isaac Albert, portaveu d’ERC Mes a l’Ajuntament de Terrassa, recorda que: “Els nostres valors són de terra d’acollida, com evidència el passat més recent d’aquest país i especialiment el de la ciutat de Terrassa”.

Uns valors als quals, segons Isaac Albert, s’ha de sumar la necessitat de recordar el nostre propi passat: “No podem oblidar com la resta del món va tractar els catalans l’any 39, quan van haver de fugir. Un deute moral que el país i la ciutat ha d’assumir amb les persones refugiades”

Les nostres relacions internacionals i la cooperació del nostre país i també les de la ciutat de Terrassa, són exemplar i reconeguda arreu del món i aquesta és la manera com Catalunya i Terrassa vol formar part del món.

Per això demanem al govern de la ciutat i a la resta de partits polítics treballar conjuntament per crear mecanismes, oferir solucions i sumar-nos a qualsevol iniciativa encaminada a ajudar a aquells que a dia d’avui fugen de la barbàrie.

 

A dia 1 de Setembre del 2015

Grup Municipal d’ERC-MES Terrassa

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *