JUNTES PEL SÍ. La Candidatura del Junts pel Sí comença la precampanya apostant pel vot femení com a impulsor de la nova República catalana.

Les enquestes ens diuen que a hores d’ara hi ha un 25% de dones (el doble que homes) que encara no ha decidit el seu vot. Des de Junts pel Sí projectem una campanya senzilla: el SUPERDISSABTE 5 de setembre, de 10 a 13h. Realitzarem una trobada de candidates a desenes de poblacions i barris del nostre país per tal d’aconseguir que 5000 dones surtin al carrer per explicar a tantes dones i homes com sigui possible els beneficis de la Independència.

A Terrassa, el lloc de trobada per a totes les candidates que vulguin participar a la nostra ciutat serà el Raval de Montserrat, i l’enllaç per inscriure’s és el següent:

VULL PARTICIPAR-HI!

Des de Junts pel Sí creiem fermament que la igualtat de gènere serà un punt bàsic i important en la nova República Catalana. Plegats farem una nova Constitució amb llibertat, sense la coacció de l’exèrcit al darrere, consensuada entre tots, amb la participació del poble, redactada per experts, no per interessos i amb voluntat de justícia per a les persones. Pel qual plantejar com una prioritat la mobilització del vot femení ens sembla una declaració d’intencions sobre quin país volem construir després de les eleccions del 27 de Setembre.

 

CONVOCATÒRIA Raval de Montserrat – Dissabte dia 5 de setembre – 10-13h

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *