Carles Caballero “Necessitem als terrassencs i terrassenques per fer història”

Junts pel Sí presenta la campanya electoral a Terrassa fent una crida a la mobilització ciutadana per assolir l’estat propi

 junts pel si Presentació campanya

  • Les visites dels principals caps de llista (Raúl Romeva, Oriol Junqueras, Josep Rull, Carme Forcadell…) marca l’aposta de la candidatura per convertir Terrassa en una de les claus de la victòria el 27S.

 

CDC, Esquerra Repúblicana, Demòcrates de Catalunya, Moviment d’Esquerres i Súmate han compartit protagonisme aquest migdia a la Torre del Palau en la presentació de la campanya de Junts per Sí a Terrassa.

Encapçalant l’acte, el Coordinador de la Campanya a Terrassa, Carles Caballero, ha presentat la candidatura afirmant que “quan persones d’àmbits tant diferents, d’orígens, idees i estrats tan variats, s’uneixen per un objectiu comú demostra la necessitat imperiosa d’aquesta societat per assolir un nou país”.

Terrassa, com a quarta ciutat del país, exemplifica aquesta pluralitat en la candidatura independentista gràcies a terrassencs i terrassenques com Salvador Cardús, Cesc Poch, Josep Rull, Jaume Cabré o Carme Labòria.

Caballero ha volgut posar l’èmfasi en la clau positiva de la campanya cap a nous objectius: “Tenim un estat en contra i el que necessitem per viure amb dignitat és tenir un estat a favor. Fem-lo possible”.

Un projecte de país que, d’obtenir la victòria de Junts pel Sí a Terrassa, estarà molt més a prop. Un nou estat que, per a la ciutat, segons Caballero, suposarà acabar amb l’ofec financer a Catalunya i, per tant, amb més recursos per l’àmbit local.

 

La Revolta dels Somriures

En el que la candidatura ha definit com “la Revolta dels Somriures”, Junts pel Sí, ha dissenyat una campanya que pretén sortir cada dia al carrer per arribar a tots els barris de la ciutat amb un to festiu i didàctic sobre els objectius compartits.

 

  • Dia 10 – 22h. Torre del Palau – Comença la campanya a la Torre del Palau amb un acte festiu amb coca i moscatell obert a la ciutadania.
  • Diada de Catalunya a Terrassa – Plaça 11 de Setembre – Els grups municipals de Convergència i ERC-MES a l’Ajuntament deixaran les sigles a banda per fer la tradicional ofrena floral conjunta en nom de Junts pel Si.
  • Dia 12 – Raval de Montserrat – Acte Central de CampanyaRaül Romeva, Oriol Junqueras i Josep Rull seran els protagonistes de l’acte principal a Terrassa.

 

Mariona Vigués, presidenta de CDC a Terrassa, també ha explicat que s’espera la confirmació de dia per la visita a la ciutat de Carme Forcadell, número dos de la candidatura i expresidenta de l’ANC.

Vigués també ha aprofitat per donar suport des de Junts pel Sí a tots aquells actes convocats per Òmnium Cultural o l’ANC enfocats a l’assoliment d’un nou país.

 

Així ha aprofitat per fer una nova crida als terrassencs i terrassenques per apuntar-se a la Via Lliure del proper dia 11 de Setembre a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *