Un cafè amb Carme Forcadell

La número dos de Junts pel Sí visitarà el proper dilluns a la tarda Terrassa per apropar-se als terrassencs i terrassenques i resoldre qualsevol dubte sobre la Independència.

 Carme Forcadell

Un cafè per agafar energia, aclarir idees i agafar embranzida per la darrera setmana de campanya. Amb aquesta premissa, Junts pel Sí a Terrassa ha convidat el proper dilluns a la tarda a Carme Forcadell a fer un cafè tertúlia al centre de Terrassa.

 

Serà a les cinc de la tarda, a la sortida de les escoles i en un indret tan cèntric com la Plaça Salvador Espriu en un acte obert a tothom. I és que el que es pretén és aprofitar l’expertesa de Carme Forcadell per resoldre qualsevol que encara puguin tenir els terrassencs i terrassenques sobre la Independència i el país que podem assolir després del 27S.

 

La número dos de Junts pel Sí resoldrà les preguntes que se li formulin durant l’acte i, alhora, aprofitarà per conèixer i apropar-se a com estan vivint la campanya de les seves vides els candidats i candidates pel Sí a Terrassa.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *