Pressupostos per un nou model de ciutat

Roda de premsa presentació Pressupostos per un nou model de ciutat

Roda de premsa presentació Pressupostos per un nou model de ciutat

Avui el grup municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres hem presentat, conjuntament amb Terrassa En Comú, una alternativa de treball a la ciutat sobre el Pressupost Municipal de Terrassa.

Els dos grups hem elaborat una proposta que inclou aquelles mesures imprescindibles per començar a avançar que considerem que s’haurien d’incloure en el pressupost 2016. Tenim un projecte per aquesta ciutat, tenim capacitat per donar resposta a les necessitats i reptes i volem que la ciutat encari el seu futur amb passes decidides.

El document presentat avui gira al voltant de dos eixos: Un Pla d’Acció Socioeconòmica que garanteixi els drets bàsics de la ciutadania i aposti per noves polítiques d’Activació econòmica a la ciutat i, per altre banda, una bateria d’Accions per construïr un nou model de ciutat.

Com ha dit el nostre portaveu, Isaac Albert: És inexplicable que amb 200 milions d’euros de pressupost no s’empri un 10-15% per idees noves. Són nous temps i tenim noves necessitats i calen partides noves per cobrir-les. En política és bo escoltar l’alternativa i nosaltres l’oferim malgrat la manca d’esma de l’equip de govern.”

Per la seva banda, el portaveu de TeC, Xavi Matilla, ha recordat la feina proactiva feta pels dos grups municipals des d’inici de legislatura i la constatació que hi ha una aposta diferent per enfocar la política a la ciutat “No ens considerem oposició al govern. Som alternativa de govern i així actuem.”

Document ERC-MES TeC – Pressupostos per un nou model de ciutat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *