Pressupostos: Una oportunitat per Terrassa

ERC-MES i TeC permetran l’aprovació dels pressupostos per al 2016

ERC-MEs i TeC permetran l'aprovació dels pressupostos 2016 sota el compromís que s'apliquin les seves propostes

ERC-MEs i TeC permetran l’aprovació dels pressupostos 2016 sota el compromís que s’apliquin les seves propostes

Un dia abans del ple extraordinari de pressupostos i pocs dies després de presentar el projecte conjunt sobre com entenen ERC-MES i TeC que haurien de ser els pressupostos 2016 (veure enllaç), els dos grups municipals han complert la seva paraula: prioritzar la ciutat a les lluites partidistes.

Amb voluntat de ser l’alternativa a la ciutat i no l’oposició, ERC-MES i TeC optaran  per l’abstenció per permetre l’aprovació dels comptes per a l’any vinent. Com ha explicar el portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert, s’ha enfocat la negociació amb l’equip de govern de forma constructiva: “Encarem els pressupostos com una oportunitat d’aportar idees, l’oportunitat de construir ciutat. El govern té un any per aprofitar l’oportunitat o malbaratar-la”

En aquest sentit, les dues formacions han valorat el canvi de tarannà de l’equip de govern a l’encarar les negociacions. “Ens ha decidit un cert canvi d’actitud. Hem vist la voluntat d’assumir propostes, no d’apropiar-se-les; d’assumir mancances, no d’amagar-les”.

Des de la corresponsabilitat, presentem una proposta de mesures prioritàries. I les oferim a l’equip de govern. Sense voluntat de posar-nos medalles, simplement perquè siguin implementades, i esdevinguin en millores i oportunitats per a tota la ciutadania. Les mesures que proposem s’estableixen en la creació d’un Pla d’Acció socioeconòmica per a garantir els drets socials i l’activació econòmica i unes accions per a construir un nou model de ciutat. Mesures que les oferim, i ja deixen de ser nostres, són de la ciutat. Perquè la ciutat les necessita.

S’entén que amb l’aprovació no es comença res. Demà comencen els pressupostos, donem a la ciutat l’oportunitat d’avançar i vigilarem que des dee l’equip de govern es compleixi el compromís social i econòmic que hi hem aportat.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *