CESC POCH, responsable de Joventut

Cesc Poch nomenat Director general de l’Agència Catalana de la Joventut

Cesc Poch, director general, Agència Catalana de Joventut, terrassenc, Minyons de Terrassa, UGT, ESquerra Republicana Terrassa

El president de Minyons de Terrassa i secretari general de la UGT d’Osona, Cesc Poch és nomenat com a nou Director general de l’Agència Catalana de la Joventut, adscrita a la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Cesc Poch va formar part de les llistes de Junts pel Sí a les passades eleccions del 27S en representació d’Esquerra Republicana, concorrent com a número 54 de la llista per Barcelona. Tot i que la seva posició a les llistes no va permetre que fos escollit com a diputat, el nou govern de Transició Nacional ha volgut comptar amb la seva expertesa per confiar-li la direcció d’una Agència dedicada directament al servei als joves.

L’Agència es responsabilitza de  prestar serveis a la joventut, executar programes d’interès per a la joventut i gestionar els serveis que l’Administració de la Generalitat desplegui en aquesta matèria, a més d’assessorar els ens locals en polítiques de joventut.

Per només anomenar algunes de les tasques que dirigirà el terrassenc des de la seva nova responsabilitat, l’Agència és la responsable de vetllar per l’Observatori Català de la Joventut, la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació juvenils, els Punts d’Informació joves, la Xarxa d’Albergs XANASCAT o el propi Carnet Jove.

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa només podem fer que alegrar-nos del nou repte que el Cesc encararà a partir d’ara. Estem segur que farà mostra de la mateixa expertesa que va demostrar en el seu dia com a president de la secció local d’Esquerra i que ha demostrat  i continua demostrant contínuament en la seva implicació sindical i associativa dins i fora la ciutat.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *