ERC Terrassa obre el procés de presentació de candidats als Premis Gorra Frígia i Guillotina

El 14 d’abril Esquerra Republicana atorgarà els Premis Gorra Frígia i Guillotina, que aquest any celebren la seva tretzena edició.

Esquerra Republicana a Terrassa organitza cada any els Premis Gorra Frígia i Guillotina, coincidint amb la commemoració de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril. Aquest mateix dia, la secció local celebrarà el Sopar de la República, on farà entrega dels premis als guanyadors.

El premi Gorra Frígies concedeix a entitats o persones de la ciutat que hagin destacat per la defensa dels valors republicans de llibertat, solidaritat i democràcia; mentre que el premi Guillotina s’atorga a entitats o esdeveniments que, al contrari, hagin ressaltat per la reducció o la limitació d’aquests valors.premisFrígia

La proposta de candidats s’obre a tota la ciutadania, per tal que els terrassencs i terrassenques siguin partícips del procés d’elecció dels guanyadors. Enguany, el termini és el 15 de març.

Es poden fer arribar les propostes als correus electrònics terrassa@esquerra.org i gorrafrigia@gmail.com, o bé, omplint el següent formulari.

El Jurat, en què hi participen els guanyadors de passades edicions, escollirà els premiats d’entre totes les propostes rebudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *