Tardà: “Cal ser com més millor a Madrid per poder defensar amb força l’únic canvi possible, la República catalana”

Els republicans presentaren ahir la campanya del 26J a Terrassa, amb el lema “l’únic canvi possible”.

Ahir al vespre, a l’amfiteatre de la Plaça de Catalunya de Terrassa hi esperaven unes 200 persones per escoltar el número dos de la candidatura d’Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà. L’acompanyaven Ester Capella i Ana Surra, la tres i la quatre respectivament de la candidatura, Bernat Picornell, senador d’ERC a Madrid, i Carme Labòria, regidora d’ERC-MES a Terrassa i candidata també a les llistes del 26J.

Després de donar el tret de sortida el dijous a la nit a Sant Andreu, Esquerra Republicana presentava la campanya a Terrassa. Una campanya en què, com recorden totes i tots ells, “sortim a guanyar”. I és que els republicans volen “ser com més millor a Madrid per poder defensar amb força l’únic canvi possible, la República Catalana”, com expressava a l’escenari de la Plaça de Catalunya Joan Tardà. El candidat d’ERC explicava: “El PSOE mai reconeixerà el dret a decidir dels catalans i catalanes. Hem d’esperar aquest impossible que volen alguns –referint-se a la candidatura d’En Comú Podem-? Nosaltres farem el veritable canvi possible sense haver de demanar permís”. I aquest és el lema de la candidatura.

Abans, l’Ana Surra, uruguaiana i ferma defensora dels drets dels immigrants, deia que “la República catalana será un país de todos y para todos, vengan de donde vengan” i l’Ester Capella insistia en el fet que els republicans van a “defensar a Madrid el mandat del 27S, les lleis legítimes del Parlament de Catalunya que el TC ha impugnat i, sobretot, els drets de tots els catalans i catalanes”.

Queden quinze dies pel 26J i Esquerra Republicana – Catalunya Sí ha començat la campanya amb força i amb els objectius clars. A Terrassa també ho van deixar palès.

Joan Tardà a Terrassa

Joan Tardà, acompanyat d’Ester Capella, Ana Surra, Bernat Picornell, Carme Labòria i Xènia Albà, a la Plaça de Catalunya de Terrassa.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *