Fernàndez Díaz, Dimissió!

El grup municipal d’ERC-MES vol un Acord del consistori per demanar la dimissió del Ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz.

 

jorge_fernandez_diaz_congreso_ep

Isaac Albert: “No estem parlant només d’un atac del PP contra ERC (que també) és l’atac d’un Estat contra la gent i contra un procés polític”

 

Cap institució democràtica pot restar impassible davant fets tan greus com les gravacions fetes públiques per la premsa aquests dies on es constata la relació mantinguda per l’actual ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, amb el cap de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso Laso, per utilitzar els mecanismes de control públic per intentar acusar de corrupció a les forces polítiques que legítimament defensen la Independència de Catalunya.

Segons el portaveu d’ERC-MES a l’Ajuntament de Terrassa, lsaac Albert, la quarta ciutat de Catalunya ha de poder demostrar, una vegada més, el compromís clar de les seves forces polítiques per la democràcia en majúscules. Segons el portaveu republicà: “No estem parlant, no és només un atac del PP contra ERC (que també) és l atac d’un Estat contra la gent i contra un procés polític”

Les gravacions fetes públiques finalment atorguen proves determinants sobre la figura repetidament qüestionada de Fernàndez Díaz al capdavant del Ministeri de l’Interior i els esforços tenaços del govern espanyol per intentar desacreditar el procés social i democràtic engegat a Catalunya per assolir la plena sobirania. Uns esforços que, segons el mateix ministre en les citades gravacions, el president del govern i candidat del Partit Popular, Mariano Rajoy, coneixia.

No és la primera vegada que es qüestiona la figura de Fernández Díaz i la guerra bruta duta a terme des del govern espanyol contra l’independentisme.

És per aquest motiu que, des d’ERC-MES, es buscarà el suport de la resta de grups municipals per demanar la dimissió immediata del ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz i un compromís de totes les forces polítiques perquè reclamin a les seves respectives formacions, en cas d’arribar al govern espanyol, una investigació sobre la guerra bruta i la fi de la utilització dels cossos i forces de seguretat de l’estat contra els partits polítics, entitats i associacions que treballen per un objectiu polític legítim: la Independència de Catalunya.

 

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *