Caballero: “Malgrat les amenaces, la repressió o la por ens mantindrem fidels a aquest poble”

ERC ha homenatjat davant la Casa del Poble els ciutadans assassinats durant el saqueig de Terrassa el 1713.

Esquerra Republicana a Terrassa ha retut homenatge a totes aquelles persones que defensaren la vila de Terrassa el 1713 enfront el saqueig de les tropes borbòniques de Felip V.

Acompanyats d’una seixantena de persones, Bernat Picornell, senador per Esquerra Republicana, Carles Caballero, president d’ERC a Terrassa i regidor a l’Ajuntament, i Oriol Guerrero, portaveu de les JERC a la ciutat, han dut a terme l’ofrena floral als patriotes que, en paraules de Picornell, s’han deixat la pell per aquest país”.

Caballero ha assegurat que per entendre la realitat cal conèixer la història i fer memòria” i ha afirmat que “malgrat les amenaces, la repressió o la por ens mantindrem fidels a aquest poble”.

En la mateixa línia, Picornell ha afegit que cal ser optimistes perquè “som molts els que treballem per donar el pas definitiu cap a la independència”.

També el portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Oriol Guerrero, ha reiterat, entre els aplaudiments dels assistents, que “tenim una arma i és la de poder escriure el nostre futur i no demanarem permís per fer-ho”.

Al finalitzar l’acte, i després de cantar Els Segadors, els republicans s’han afegit a la marxa de torxes que organitza la Comissió 4 de setembre, en la qual el partit està involucrat.

IMG_9470

Picornell, Caballero i Guerrero davant la Casa del Poble durant l’acte de commemoració dels fets de 1713

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *