Transparència a les eleccions a la Sindicatura

 

El grup municipal d’ERC-MES impulsa la convocatòria extraordinària de la Comissió de Transparència per analitzar les possibles irregularitats en el procés d’elecció del Síndic/a Municipal de Greuges.

 

Carles Caballero: “La Comissió de Transparència es va crear per resoldre problemes com el que ens ocupa”

Carles Caballero: “La Comissió de Transparència es va crear per resoldre problemes com el que ens ocupa”

 

El regidor d’ERC-MES, Carles Caballero, com a actual president de la Comissió informativa especial en matèria de Transparència a l’Ajuntament de Terrassa, ha convocat una sessió extraordinària de la mateixa per poder demanar informació i analitzar si hi ha hagut alguna irregularitat o mala praxi durant el procés d’elecció del Síndic/a Municipal de greuges.

La Comissió es realitzarà el dijous vinent a les 15 hores i tindrà com a únic punt a tractar la informació sobre el vot electrònic en el procés tancat aquest passat diumenge per escollir el responsable de la sindicatura municipal.

Davant les denúncies realitzades per alguns dels candidats participants en el procés d’elecció i entitats ciutadanes apuntant a possibles pràctiques com el vot per delegació que podrien deslegitimar els resultats, ERC-MES creu necessària la intervenció de la Comissió de Transparència per ajudar a esclarir els fets.

Com a president de la Comissió, Carles Caballero “Hi ha un problema de transparència. I els problemes de transparència es ressolen amb llum”, pel qual la Comissió haurà de definir i posar sobre la taula quines dades són necessàries per determinar si s’han dut a terme les pràctiques denunciades. En aquest sentit, es buscarà les fórmules d’anàlisi informàtic que permetin escatir la traçabilitat del vot electrònic.

 

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *