ERC-MES proposa convertir el dipòsit de Can Boada en un spa municipal

canboada

Davant el retorn a la ciutat dels béns de la concessió del servei d’abastament d’aigua de Terrassa, ERC-MES proposarà al Ple de gener convertir el dipòsit de Can Boada en un gran equipament lúdic i de benestar, amb l’aigua com a eix vertebrador de tot l’equipament.

Segons informa el grup municipal, s’han estudiat experiències prèvies d’èxit a altres municipis, malgrat que “el referent en el qual ens emmirallem és Caldea, a Andorra”. La inversió necessària per a les noves instal·lacions és fàcilment assumible per part de l’Ajuntament una vegada recuperada la gestió del servei d’abastament d’aigua. També és possible que el finançament pugui venir en forma de taxes a les grans empreses en les ordenances del 2018. En tot cas, l’experiència pot no quedar-se aquí. Si l’spa té èxit entre la ciutadania, podria estudiar-se també la conversió de les instal·lacions d’Abrera en un gran parc aquàtic, que tindria en la canonada entre Abrera i Terrassa un reclam d’alçada, “el tobogan més llarg del món”.

 

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *