ELS PRESSUPOSTOS DE L’AIGUA

Isaac Albert: “Algú es pensa que aquests poden ser els pressupostos de l’aigua governant amb Convergència i aprovant-los amb Ciutadans?”

Isaac Albert: “Algú es pensa que aquests poden ser els pressupostos de l’aigua governant amb Convergència i aprovant-los amb Ciutadans?”

No hi ha hagut negociació conjunta dels pressupostos, però si un posicionament compartit. Els grups municipals d’ERC-MES i Terrassa en Comú han comparegut conjuntament en roda de premsa per advertir al govern i en especial al PSC de la necessitat de dotar de contingut els pressupostos municipals per a l’any 2017. El portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert, ha recordat que aquest serà l’exercici on retornarà la gestió de l’aigua a l’Ajuntament i cal una inversió important per assegurar l’èxit del procés i, sobretot, informar del mateix a la ciutadania. “Del PSC depèn que aquests siguin els pressupostos de l’aigua o uns pressupostos aigualits”, ha sentenciat Isaac Albert.

La notícia recent de l’abstenció de Ciutadans als comptes municipals s’ha qualificat per part de les dues formacions com un regal perillós per l’equip de govern. El portaveu d’ERC-MES ha recordat que els pressupostos són un “ens viu” que pateix modificacions durant l’any, moltes d’elles durant aquest 2017 probablement relacionades amb el servei d’abastament d’aigua.

Incrementar la partida de l’aigua fins a gairebé duplicar-la, però, només és un dels punts ja reclamats al govern. “Demanem uns pressupostos amb relat de futur”, ha explicat Isaac Albert, on es pugui veure una estratègia sobre com es vol transformar la ciutat.

Davant uns comptes inicialment continuistes ERC-MES ha proposat múltiples partides per aconseguir fer de Terrassa una ciutat més inclusiva, lluitar contra el greu problema de la segregació escolar o mesures per a l’ocupació, entre altres (veure totes les propostes). Així mateix, Terrassa en Comú, ha aportat idees per invertit en la millora de la mobilitat i la garantia dels drets socials a la ciutat. Negociacions paral·leles però amb una finalitat compartida de dotar d’estratègia i visió de futur els comptes de la ciutat per al 2017.

Les dues formacions han acceptat que les negociacions amb el govern s’havien desenvolupat correctament fins al moment i que algunes de les propostes ja han estat recollides. No obstant això, recorden a l’executiu local que cal anar un pas més enllà per demostrar, tant amb el servei de l’aigua com amb el projecte de ciutat, cap on es vol anar.

PRESSUPOSTOS, LES PRIORITATS – Propostes ERC-MES negociació Pressupostos 2017

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *