Satisfacció d’ERC-MES per l’entesa entre treballadors i Generalitat al Consorci Sanitari de Terrassa

CST

Gràcies a la intermediació del Departament de Salut i les negociacions dutes aquests dies entre el Comitè d’empresa del Consorci Sanitari de Terrassa i la direcció finalment es pot dir que el Pla d’Empresa aprovat pel Consell de Govern del CST exclourà totes les afectacions laborals a la seva plantilla. Un acord que evitarà les aturades previstes per la setmana vinent però que, sobretot, estableix un compromís per cercar fórmules alternatives per mantenir l’equilibri pressupostari previst en el Pla d’empresa sense afectar els treballadors.

Des del grup municipal d’ERC-MES Terrassa s’ha seguit amb preocupació el conflicte innecessari amb la plantilla produït pel pla de viabilitat del Consorci que, tot i ser necessari, plantejava en determinats punts una càrrega de responsabilitats sobre els treballadors sense cercar alternatives. En aquest sentit, després de mantenir converses amb el Departament de Salut des del grup municipal celebrem que, finalment, aquest hagi estat receptiu a la sensibilitat social del territori i s’hagi evitat un conflicte que ni els professionals del CST ni els ciutadans de Terrassa es mereixien.

 

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *