Premis Gorra Frígia 2017 – A la recerca de candidats

Esquerra Republicana a Terrassa obre el procés de presentació de candidats als Premis Gorra Frígia i Guillotina

 

El 6 d’abril Esquerra Republicana atorgarà els Premis Gorra Frígia i Guillotina, que aquest any celebren la seva catorzena edició.

El 6 d’abril Esquerra Republicana atorgarà els Premis Gorra Frígia i
Guillotina, que aquest any celebren la seva catorzena edició.

 

Esquerra Republicana a Terrassa organitza cada any els Premis Gorra Frígia i Guillotina, amb motiu de la commemoració de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril. Enguany el dia 6 d’abril, la secció local celebrarà el Sopar de la República, on farà entrega dels premis als guanyadors.

El premi Gorra Frígia es concedeix a entitats o persones de la ciutat que hagin destacat per la defensa dels valors republicans de llibertat, solidaritat i democràcia; mentre que el premi Guillotina s’atorga a entitats o esdeveniments que, al contrari, hagin ressaltat per la reducció o la limitació d’aquests valors.

La proposta de candidats s’obre a tota la ciutadania, per tal que els terrassencs i terrassenques siguin partícips del procés d’elecció dels guanyadors.

Es poden fer arribar les propostes als correus electrònics terrassa@esquerra.orggorrafrigia@gmail.com, o bé, omplint el formulari a través del següent enllaç:

http://gorrafrigia.blogspot.com/2017/02/comenca-la-recollida-de-propostes-als.html

 

El Jurat, en què hi participen els guanyadors de passades edicions, escollirà els premiats d’entre totes les propostes rebudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *