Adéu a Apolo Giménez

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres ens sumem a condol per la mort d’Apolo Giménez, un referent de l’activisme veïnal a la nostra ciutat. Activista social, persona de profundes conviccions, demòcrata, antifeixista, lluitador incansable en la defensa dels obrers, les classes i els barris populars, esperem que el seu record perduri i sigui transmès a les generacions futures.

Terrassa li va concedir la Medalla de la ciutat l’any 2013 però cap honor és suficient per al seu llegat polifacètic, demostrant-nos a tots des de la lluita per l’Associació de veïns de la Maurina o des de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa el paper indispensable de la implicació ciutadana per construir una visió de futur per un barri, per tota una ciutat.

En l’acte d’homenatge que li va fer el consistori, Apolo Giménez va afirmar: “Sin duda habrá que afrontar nuevos retos para assegurar la convivencia i cohesión social ante el actual contexto social, económico y político, y afrontarlos como sabemos hacer en esta ciudad: unidos, reivindicando, exigiendo, dialogando, con la participación de todas y de todos”. Procurarem seguir el consell.

Apolo, que la terra et sigui lleu.

170330 medalla Apolo WEB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *