Condol per la mort de Carles Feiner

Carles Feiner

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa lamentem profundament la mort de Carles Feiner i Alonso (Terrassa, 1964), persona estretament lligada al nostre partit i a la secció local durant molts anys i figura clau del món casteller i de la cultura popular a la nostra ciutat.

Sociòleg, lligat des dels inicis als Minyons de Terrassa, colla castellera de la qual va arribar a ser cap i president en diverses ocasions, la seva capacitat de treball i visió de possibilitats en la recuperació de les tradicions populars al nostre País, va ajudar a portar a la seva estimada colla a ser un dels referents del món casteller. Així mateix, les seves aportacions a l’anàlisi de la cultura popular i tradicional terrassenca i la seva participació directa també van ajudar a construir la Festa Major de Terrassa tal com la coneixem avui dia.

El seu compromís polític amb la ciutat i el País sempre va anar lligat a oferir els seus coneixements com a sociòleg i la seva visió de futur per ajudar a construir un projecte de ciutat des d’Esquerra. Com a Coordinador de l’Àrea d’Acció Social a l’Ajuntament de Terrassa durant el mandat 2007-2011 va incidir directament en el desenvolupament del Pla Local d’Inclusió Social, entre molts altres projectes.

Cap del Servei d’Empreses i Promoció econòmica a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda del 2011 al 2016 i fins fa poc assessor tècnic a la Diputació de Barcelona, la seva capacitat de treball i visió estratègica serà recordada.

El seu caràcter fort, a voltes irreflexiu en l’ús de la paraula, mai va emmascarar per tots aquells qui el vàrem conèixer personalment a un professional inqüestionable, algú profundament compromès amb el futur de la seva ciutat i el seu País, Catalunya i, sobretot, una bona persona.

Tot el nostre suport a les seves filles, la Maria i la Joana, i a tota la seva família.

Carles, que la terra et sigui lleu.

 

One thought on “Condol per la mort de Carles Feiner

 1. Jordi

  En la nota de condol per la mort de Carles Feiner s’hi pot llegir una afirmació amb la que no hi estic gens d’acord i envers la que m’agradaria que reflexionéssiu i consideréssiu la rectificació.
  Em refereixo a “a voltes irreflexiu en l’ús de la paraula”.. Al meu entendre, afirmació molt desafortunada i lamentable. D’entrada no ve a tomb. D’altra banda, seria aconsellable poder-ho DEMOSTRAR; sí, DEMOSTRAR, en majúscula, perquè una demostració és molt potent i no és a l’abast de tothom.
  El que no era en Carles era un hipòcrita. Ho puc DEMOSTRAR. I la societat necessita personatges amb el nivell intel.lectual i humà d’en Carles i NO HIPÒCRITES.
  Més que ” a voltes irreflexiu en l’us de la paraula”, considero més rellevant i oportú, i també CERT i RIGORÓS, destacar la seva intel.ligència, la seva agilitat mental, la seva capacitat de treball, la seva sensibilitat, i la seva HONESTEDAD.
  Respecte a la seva aportació al món dels castells, en la meva opinió no ha rebut el reconeixement que mereix. És un dels grans responsables (per a mi el principal responsable) de la tecnificació dels castells, i un enorme cap de colla (el més gran cap de colla que jo he vist).
  Disculpeu la meva gosadia, però ho havia de dir. Us demano que considereu la possibilitat de rectificar.
  En tot cas, no sóm TOTS “a voltes irreflexius en l’ús de la paraula”? perquè atribuir a una persona una característica que ens pot abraçar absolutament a tots? Em sembla desafortunat. Crec que qui ha escrit aquestes paraules no ha sigut prou curós: no ha reflexionat prou la càrrega real que comporten..
  Moltes gràcies.

  Jordi Colomera i Salla. Casteller de Vilafranca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *