Terrassa ja té definit el model de gestió per l’aigua

El grup municipal d’ERC-MES mostra la seva satisfacció perquè la Memòria definitiva per definir el futur servei avala un model de gestió directa a la ciutat.

 

Isaac Albert: “La gestió pública a través del model que es proposa és la més efectiva i rendible per la ciutadania”.

Isaac Albert: “La gestió pública a través del model que es proposa és la més efectiva i rendible per la ciutadania”.

 

Avui la Comissió tècnica i política per definir el model futur de gestió del Servei de l’Aigua ha conclòs la seva feina aprovant el futur Reglament i estatuts del subministrament d’aigua a la ciutat: un servei públic, de competència municipal, gestionat a partir d’una Entitat Pública Empresarial Local. La Memòria definitiva que s’ha aprovat per elevar per la seva aprovació en plenari a inicis de Setembre avala de forma tècnica i contundent que la gestió directa del servei per part de l’Ajuntament és la millor opció tant per un correcte i transparent funcionament del servei, com per la seva viabilitat econòmica i d’inversió en la millora d’aquest.

Des del grup municipal d’ERC-MES ja es portava en programa electoral l’aposta per un model de gestió directa. L’ingent treball tècnic per estudiar i definir el futur model de gestió en els darrers mesos ha demostrat que aquesta no era només una aposta ideològica sinó que el resultat final és incontestable. Com ha destacat el portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert: “La gestió pública a través del model que es proposa és la més efectiva i rendible per la ciutadania”.

Isaac Albert també ha volgut recordar que la feina continua i que la futura empresa pública d’aigua a Terrassa anirà més enllà: “Aconseguim un model on, a més, s’ha treballat i es treballa per incrementar-ne la transparència i la participació en els òrgans de gestió tant dels mateixos  treballadors com de la ciutadania”.

Des d’ERC-MES pensem que les dades recollides a la Memòria són prou clares i contundents perquè, com destaca el portaveu d’ERC-MES, “posicionar-se en contra de la gestió directa al plenari de Terrassa es degui únicament a una oposició ideològica i on no es té en compte la que es demostra com la millor opció per la ciutat de Terrassa”.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *