CAMPANYA INFORMATIVA A LA CIUTADANIA PER L’1-O

Davant les darreres actuacions repressores de l’estat espanyol per impedir la celebració del Referèndum del pròxim diumenge 1 d’Octubre molts ciutadans han pogut veure limitat el seu dret a participació i informació per saber a quin espai electoral els hi pertocarà votar.

En aquestes circumstàncies, des d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres de Terrassa creiem tenir l’obligació d’ajudar a tots aquells terrassencs i terrassenques que encara puguin tenir dubtes  informar-los correctament i ajudar-los a participar amb plenes garanties. Per això, des de fa dies ja s’ha creat un espai digital a http://www.laccio.cat/1octubre/

Aquí qui ho desitgi pot consultar directament un mapa interactiu per trobar l’espai electoral on se’ls hi ha assignat votar, així com una plantilla per imprimir i informar els seus veïns i veïnes que ho puguin desconèixer.

També està previst realitzar parades informatives aquest dijous i divendres a la tarda a la Plaça Salvador Espriu de 17 a 21h perquè tothom que ho vulgui pugui acostar-se i informar-se correctament.

Des d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres també volem agrair la tasca que altres entitats i partits desenvoluparan aquests dies a altres punts de la ciutat amb el mateix objectiu: informar i garantir el dret de participació de tota la ciutadania en l’exercici del seu vot per decidir el futur de Catalunya.

 

PARADES INFORMATIVES ESQUERRA

DIJOUS 28 – PLAÇA SALVADOR ESPRIU (17:00 – 21:00 H)

DIVENDRES 29 – PLAÇA SALVADOR ESPRIU (17:00 – 21:00 H)

ACCÉS DIRECTE MAPA ESCOLES TERRASSA

PLANTILLA COL·LEGIS PELS VEÏNS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *