PLE EXTRAORDINARI: Darrer pas cap a la gestió directa de l’aigua

Llum verda a la tercera i definitiva pròrroga del Servei de Gestió pública de l’Aigua

Carles Caballero: "S’ha treballat molt per demostrar el que defensàvem des del principi: que la gestió directa és l’opció més rendible i útil per la ciutat."

Carles Caballero: “S’ha treballat molt per demostrar el que defensàvem des del principi: que la gestió directa és l’opció més rendible i útil per la ciutat.”

En un dia clau en la política i el futur de Catalunya, l’activitat a l’Ajuntament de Terrassa ha continuat amb un breu però important ple extraordinari a primera hora del matí. Sobre la taula, un seguit de qüestions urgents que s’havien demorat per la suspensió del ple ordinari de setembre, entre les quals destaca l’aprovació de la tercera i definitiva pròrroga de la gestió del servei públic d’aigua a Terrassa per part de Mina. Un cop conclòs el procés per definir el futur model de gestió i l’opció majoritària dins el plenari per optar per assumir directament el servei, la tercera pròrroga s’ha fet necessària per concloure totes les tasques pendents per poder prendre el relleu a l’empresa privada i assumir el servei amb plenes garanties.

Des del grup municipal d’ERC-MES, el regidor Carles Caballero, ha expressat la confiança un cop més en els equips tècnics de l’Ajuntament que han recomanat aquesta tercera pròrroga “S’ha treballat molt per demostrar el que defensàvem des del principi: que la gestió directa és l’opció més rendible i útil per la ciutat. Esperem que aquesta sigui el darrer pas per arribar a oferir un servei directe i de qualitat”.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *