Objectiu – Terrassa segona ciutat en vot Republicà

Esquerra Republicana – Catalunya Sí tanca campanya a Terrassa amb la presència de Titon Lailla, reivindicant el vot útil per la República i marcant com a objectiu que a Terrassa guanyi el vot per la llibertat

 

Isaac Albert: “Som la tercera ciutat en nombre d’habitants de Catalunya, volem ser la primera en qualitat de vida per la seva ciutadania i el 21D aconseguir ser la segona en nombre de vots republicans”

Isaac Albert: “Som la tercera ciutat en nombre d’habitants de Catalunya, volem ser la primera en qualitat de vida per la seva ciutadania i el 21D aconseguir ser la segona en nombre de vots republicans”

               

Esquerra Republicana – Catalunya Sí tanca avui campanya a Terrassa amb la voluntat d’aconseguir que el dia 21 Terrassa prengui un paper protagonista en la defensa de la República a les urnes, aconseguint ser la segona ciutat, després de Barcelona, amb un major nombre de vots independentistes. Unes eleccions on s’ha de guanyar al bloc del 155, però també on Esquerra Republicana – Catalunya Sí vol esdevenir la força més votada, davant el discurs repressor i anticatalanista de Ciutadans.

Titon Lailla: “Aquesta no ha estat una campanya normal, però davant unes eleccions imposades representem la transversalitat d’un Republicanisme que ha de tapar la boca al bloc del 155”

Titon Lailla: “Aquesta no ha estat una campanya normal, però davant unes eleccions imposades representem la transversalitat d’un Republicanisme que ha de tapar la boca al bloc del 155”

En aquest sentit, avui a Terrassa, la membre de Demòcrates i candidata per ERC-Cat Sí, Titon Lailla, i el portaveu d’ERC-MES a Terrassa, Isaac Albert, han volgut donar un missatge de transversalitat, apel·lant a unir esforços per la República. Com ha explicitat Titon Lailla “Ens hi juguem guanyar-ho tot o perdre-ho tot. Aquí no tornaríem a la Catalunya del pacte fiscal, ens volen fer tornar 40 anys enrere i no ho pensem permetre”. A la necessitat de col·laborar entre totes les opcions independepentistes, Lailla també ha volgut destacar que el projecte d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí s’ha construït “No volent només guanyar el dia 21, sinó defensant un projecte per governar i construir. Hem de ser més i millors”.

Des de la perspectiva Terrassenca, Isaac Albert, ha destacat que Terrassa com a tercera ciutat en nombre d’habitants del País ha de tenir un paper protagonista en aquestes eleccions i que la defensa de la República és el camí per assolir que “siguem la primera ciutat en qualitat de vida, on els drets de les persones estiguin per sobre del conservadorisme del 155”. En aquesta línia Isaac Albert ha fet una crida a les 60.000 persones que van sortir a votar el passat 1 d’Octubre a Terrassa perquè “perquè tornin a sortir al carrer i tornin a votar per la República. Necessitem que guanyi la democràcia, que guanyi la llibertat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *