450 Apoderats i Interventors per la República

Més  de 450 persones exerciran com apoderats i interventors d’Esquerra Republicana Catalunya Sí durant la jornada electoral a Terrassa per garantir el correcte desenvolupament de la democràcia

 

Carles Caballero: “La República és cadascuna i cadascun de vosaltres. La República és el vostre compromís cívic”

Carles Caballero: “La República és cadascuna i cadascun de vosaltres. La República és el vostre compromís cívic”

 

Esquerra Republicana Catalunya Sí va tancar aquest dimarts la campanya electoral a Terrassa en un acte al Centre Cultural amb els més de 450 interventors i apoderats que la candidatura tindrà repartits pels espais electorals de Terrassa per garantir el correcte desenvolupament de les eleccions a la nostra ciutat.

Ja fa unes setmanes Esquerra Republicana de Terrassa va llençar una crida a través de les xarxes socials per ajudar en una tasca primordial de servei a la ciutadania davant unes eleccions imposades i on es vol evitar qualsevol incidència que manllevi el dret dels electors terrassencs. A la crida, seguida per una campanya més àmplia a escala nacional, les terrassenques i terrassencs han respost massivament, arribant als prop de 180 interventors i 290 apoderats. Un desplegament de persones voluntàries que es repartirà per tots els espais electorals de la ciutat per assistir i respectar el dret de tots i totes els electors, siguin de la formació que siguin.

La trobada d’aquest dimarts al Centre Cultural va servir per repartir les credencials entre totes les persones implicades, donar les darreres indicacions per ajudar als votants i, sobretot, per mostrar l’agraïment de la formació al compromís de la ciutadania amb la democràcia. El president d’Esquerra Republicana de Terrassa, Carles Caballero, va agrair a tots els assistents la seva predisposició a tornar a defensar la democràcia com es va fer el passat 1 d’Octubre i els va transmetre que són i representen els valors que Esquerra Republicana Catalunya Sí vol fer triomfar aquest 21 de desembre: “La República és cadascuna i cadascun de vosaltres. La República és el vostre compromís cívic”

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *