“Contes Rebels”, lectures per empoderar les més petites

La primera activitat de l’Assemblea de les republicanes va ser un èxit, aplegant 150 persones.

11aa228c-5279-4683-8a10-46f4a5cb27e6

L’Assemblea de Dones d’ERC Terrassa es va estrenar ahir amb la seva primera activitat, “Contes Rebels”, que consistia en una lectura d’històries infantils feministes que destacaven el paper de la dona.

 

“Si jo vull, puc” va ser el lema més repetit al llarg de l’activitat. La frase d’empoderament que la narradora Rosa Fité anava repetint al llarg de la matinal es dirigia principalment a les nenes. I és que les dones invisibilitzades per la història que recull “Contes de bona nit per a nenes rebels” exemplificaven que, malgrat tots els sostres de vidre, prejudicis i dificultats, la voluntat ho pot tot.

 

Des de l’organització es mostraven satisfetes i destacaven l’èxit d’una activitat “diferent, que no s’acostuma a fer des d’organitzacions polítiques, però que considerem absolutament necessària per fomentar la coeducació, la igualtat i el feminisme en les generacions futures”. I és que el primer acte públic de les republicanes va aplegar unes 150 persones a la Plaça Onze de Setembre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *