Jovent Republicà aposta pel transport públic per Festa Major

El grup municipal d’ERC-MES proposa al ple de Terrassa a instàncies de Jovent Republicà una proposta per millorar el servei públic de transport durant la Festa Major de Terrassa i unir forces amb Rubí i Sant Cugat per fer-ho efectiu en el cas de FGC

 

Oriol Guerrero: “La coincidència de les Festes Majors un mateix cap de setmana és l’ocasió perfecta  per demostrar una aposta clara pel transport públic”

Oriol Guerrero: “La coincidència de les Festes Majors un mateix cap de setmana és l’ocasió perfecta  per demostrar una aposta clara pel transport públic”

                               

Les formacions de Jovent Republicà de Terrassa, Rubí i Sant Cugat han treballat conjuntament una proposta per ampliar les freqüències del metro del Vallès durant les festes majors respectives de les tres ciutats. La iniciativa aposta clarament pel transport públic com a model de mobilitat a potenciar per millorar la participació en les festivitats, alhora que es redueix la contaminació atmosfèrica i es promou un transport nocturn efectiu i molt més segur per la ciutadania que vulgui assistir a aquestes festivitats.

Carles Caballero: “Es tracta d’aconseguir que la sensibilitat mostrada per FGC per ampliar horaris durant les festes de la Mercè també hi sigui en les festes majors de les ciutats del Vallès”

Carles Caballero: “Es tracta d’aconseguir que la sensibilitat mostrada per FGC per ampliar horaris durant les festes de la Mercè també hi sigui en les festes majors de les ciutats del Vallès”

De fet, la proposta sorgeix de la coincidència enguany de les festes majors dels tres municipis vallesans durant els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol. Segons el portaveu de Jovent republicà de Terrassa, Oriol Guerrero, “és l’ocasió perfecta per demostrar una aposta clara pel transport públic”.

Des del grup municipal d’ERC-MES, el regidor Carles Caballero s’ha mostrat satisfet de poder defensar al ple de Terrassa iniciatives dels joves que beneficien a tota la ciutadania i ha explicat que la proposta “Vol aconseguir que la sensibilitat mostrada per FGC per ampliar horaris durant les festes de la Mercè també hi sigui en les festes majors de les ciutats del Vallès”.

La proposta, a més, també aborda una millora en el transport dins el mateix municipi i demana la implantació d’un autobús urbà, a més a més del servei d’autobusos que ja s’implanta tradicionalment per Festa Major, durant les nits de divendres a dissabte i diumenge entre el centre de la ciutat i nucli de la Festa Major, l’espai on se celebra el Jove i les estacions de FGC per tal de facilitar l’accés a la Festa.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *