Presentació Memòria 2017-18 del grup municipal d’ERC-MES

El grup municipal d’ERC-MES publica la Memòria 2017-18 i anuncia un acte el dia 21 de juny per passar comptes directament amb la ciutadania

Dijous 21, a les 19:30h, els regidors tornaran a posar-se a disposició de la ciutadania per parlar sobre la feina feta pel grup municipal d'ERC-MES

Dijous 21, a les 19:30h, els regidors tornaran a posar-se a disposició de la ciutadania per parlar sobre la feina feta pel grup municipal d’ERC-MES. 

 

Isaac Albert: “Asseure’s a passar comptes amb la ciutadania és una obligació i una oportunitat. Estem obligats a explicar què hem fet i què volem fer, i tenim l’oportunitat de fer ciutat amb tothom i per a tothom”.

 

Un any més, el grup municipal d’ERC-MES torna a publicar la Memòria anual per passar comptes a la ciutadania de la tasca desenvolupada durant el darrer any dins i fora l’Ajuntament. I, com ha fet des d’inici de mandat, posa el document a disposició de tothom publicant-lo al web laccio.cat dies abans d’asseure els quatre regidors del grup municipal davant les terrassenques i els terrassencs per sotmetre’s a totes les seves preguntes sobre la feina feta, la situació actual de la ciutat i la feina que queda per fer.

La cita de la trobada amb la ciutadania serà el pròxim dijous 21 de juny, a les 19:30h de la tarda, a la Plaça Salvador Espriu. En el que serà el primer acte participatiu d’Isaac Albert com a candidat d’ERC Terrassa per les eleccions de 2019, el portaveu municipal d’ERC-MES, acompanyat de Carme Labòria, Carles Caballero i Pep Forn, explicaran la tasca desenvolupada durant el darrer any. Dotze mesos que Isaac Albert ha descrit com a “molt intensos per la feina desenvolupada per la ciutat i pel país, preocupants per veure la política del govern municipal però esperançadors per l’actitud de la ciutadania”.

Segons Isaac Albert, “aquest darrer any hem vist com la ciutadania ha sortit als carrers de Terrassa per reivindicar els seus drets com mai: pel país, pel feminisme, per les pensions… Els terrassencs i terrassenques es mouen mentre Terrassa perd oportunitats cada dia que passa. El govern actual ha fet del no projecte el seu projecte. La ciutat necessita nous pactes i nous lideratges”.

Des del grup municipal d’ERC-MES es vol obrir el debat directament amb la ciutadania per explicar què s’ha fet des de dins i fora l’Ajuntament per treballar per transformar la ciutat i com s’encara el futur per fer-ho possible.

Segon Isaac Albert, “asseure’s a passar comptes amb la ciutadania és una obligació i una oportunitat. Estem obligats a explicar què hem fet i què volem fer, i tenim l’oportunitat de fer ciutat amb tothom i per a tothom”.

MEMÒRIA GRUP MUNICIPAL ERC-MES 2017-2018

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *