Isaac Albert visita Marta Rovira a Ginebra

Isaac Albert: "Hem parlat molt del País però també del futur de les nostres ciutats. Ciutats que han de servir per construir els fonaments i les bases de la nostra República".

Isaac Albert: “Hem parlat molt del País però també del futur de les nostres ciutats. Ciutats que han de servir per construir els fonaments i les bases de la nostra República”.

Aquest divendres, el portaveu del grup municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, amb altres representants municipals d’Esquerra Republicana, han tingut l’oportunitat de reunir-se a Ginebra amb Marta Rovira, exiliada a Suïssa des del passat 23 de març.

La trobada amb la secretaria general de la formació ha permès abordar la situació actual del País, exposar els reptes del món local i definir l’objectiu compartit de construir la República i defensar la democràcia des dels municipis.

Després d’una intensa jornada d’emocions però també de treball, el portaveu d’ERC-MES ha explicat en un vídeo penjat a les xarxes que tornen cap a casa amb molta feina i amb el regust amarg de no ser-hi tots en l’avió de tornada “La Marta no ens acompanya i per acabar amb aquesta injustícia hem de seguir treballant molt i molt“. Un missatge que el ja candidat a l’alcaldia de Terrassa per Esquerra Republicana ha reblat amb un contundent missatge de futur “Recordeu, sense Terrassa no hi ha República“.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *