Isaac Albert visita Marta Rovira a Ginebra

Isaac Albert: "Hem parlat molt del País però també del futur de les nostres ciutats. Ciutats que han de servir per construir els fonaments i les bases de la nostra República".

Isaac Albert: “Hem parlat molt del País però també del futur de les nostres ciutats. Ciutats que han de servir per construir els fonaments i les bases de la nostra República”.

Aquest divendres, el portaveu del grup municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, amb altres representants municipals d’Esquerra Republicana, han tingut l’oportunitat de reunir-se a Ginebra amb Marta Rovira, exiliada a Suïssa des del passat 23 de març.

La trobada amb la secretaria general de la formació ha permès abordar la situació actual del País, exposar els reptes del món local i definir l’objectiu compartit de construir la República i defensar la democràcia des dels municipis.

Després d’una intensa jornada d’emocions però també de treball, el portaveu d’ERC-MES ha explicat en un vídeo penjat a les xarxes que tornen cap a casa amb molta feina i amb el regust amarg de no ser-hi tots en l’avió de tornada “La Marta no ens acompanya i per acabar amb aquesta injustícia hem de seguir treballant molt i molt“. Un missatge que el ja candidat a l’alcaldia de Terrassa per Esquerra Republicana ha reblat amb un contundent missatge de futur “Recordeu, sense Terrassa no hi ha República“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *