Ple extraordinari – Mal futur pel bus a Terrassa

El Partit Socialista, aliat amb la dreta del Ple de Terrasssa (Pdecat i C’s) aprova iniciar un procés de concessió del servei d’autobusos de Terrassa conscients de situar la ciutat en un atzucac.

Isaac Albert: «Aprovem iniciar un procés amb molt mal pronòstic. L'únic model que faria viable i desencallaria la situació de bloqueig actual és la gestió directa i ni l'han estudiat ni plantejat"

Isaac Albert: «Aprovem iniciar un procés amb molt mal pronòstic. L’únic model que faria viable i desencallaria la situació de bloqueig actual és la gestió directa i ni l’han estudiat ni plantejat”

Ple extraordinari gris i de poc menys d’una hora per donar sortida a l’inici de l’expedient de contractació per la concessió del servei d’autobusos a Terrassa. A quatre mesos de les eleccions, el govern socialista ha optat per aquesta fórmula per poder aprovar els plecs d’un concurs per una concessió público-privada abans de finalitzar el mandat i dotar d’aparença de treball la seva inacció política en el transport municipal en els darrers quatre anys. De poc ha servit que des d’ERC-MES i la resta d’oposició d’esquerres s’hagi advertit sobre una decisió mal pressa, que condiciona el futur govern municipal i que tindrà conseqüències negatives pel futur de la ciutadania.

I és que com ha explicat el portaveu republicà, Isaac Albert, s’inicia un procés «condemnat des d’un inici», sense ni tan sols estudiar l’opció de la gestió directa del servei, en un moment on els concursos públics estan judicialitzats per les grans empreses i condemnant a l’Ajuntament a veure’s un cop més sotmesa a plets als tribunals per interessos privats. Una realitat que el mateix tinent d’alcalde encarregat del servei ja va acceptar prèvia a Ple i on s’ha amagat dades tan significatives com que el servei, optant per la gestió privada, continuarà costant 90 milions a la ciutadania els pròxims 10 anys.

Davant l’incipient regateig amb els plecs de condicions entre el govern socialista i el vot de PdeCAT i C’s, Isaac Albert ha llençat un advertiment a aquests partits «Jo no li demanaré res al PSC perquè espero que d’aquí a quatre mesos ja no governi en aquest ajuntament, però als que avui li donen suport siguin conscients que avui faciliten obrir un procés que no va enlloc».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *