Esquerra Republicana engega un procés de participació 2.0 per fer el programa electoral

ERC Terrassa aposta per les xarxes socials per dinamitzar la participació ciutadana en el programa electoral. Amb grups temàtics de debat online i reunions presencials, la candidatura republicana destina tot el mes de març a recollir les propostes de la ciutadania.

Isaac Albert: “Les xarxes socials són l’eina per fer de la participació efectiva de la ciutadania el camí per reforçar el projecte que Esquerra Republicana té per portar el canvi a la ciutat”

Pragmatisme i efectivitat. La candidatura d’Esquerra Republicana de Terrassa, encapçalada per Isaac Albert, obrirà aquesta mateixa setmana set grups de debat online per treballar els diferents eixos de programa que consolidaran el projecte de la formació per transformar i impulsar la ciutat a partir de les eleccions de maig de 2019.

Amb l’ajuda de les xarxes socials, s’han creat grups de treball per parlar de Territori i sostenibilitat, promoció econòmica i treball, inclusió i justícia social, habitatge, cultura, educació i esports. Sota aquests àmbits genèrics, el partit obre la participació a tota la ciutadania interessada per formar part dels debats online i presencials, recollir i definir les propostes definitives que s’acabaran incorporant al programa electoral per a les eleccions municipals del mes de maig.

Com explica el candidat d’ERC Terrassa a l’alcaldia, Isaac Albert, “no es parteix de zero”. Isaac Albert recorda que el grup municipal d’ERC-MES Terrassa ha estat l’únic grup de l’Ajuntament que es va presentar amb un projecte de canvi per la ciutat l’any 2015 i que en cap moment hi ha renunciat. “Ara, hem agafat la feina feta, l’hem resituada als reptes que ens ofereix el moment actual i obrim la participació per reformular, incorporar i enriquir amb idees noves el programa cridat a transformar aquesta ciutat”.

Per fer-ho possible, cada grup de treball comptarà amb la coordinació d’un expert en la matèria a tractar i la participació directa de l’assessorament de representants de l’Assemblea de dones d’ERC Terrassa i del Jovent Republicà. Una base que permetrà, segons Albert, “no només ajudar a conduir els debats, sinó també a assegurar-hi propostes transversals per avançar cap als objectius d’assolir una ciutat realment feminista i que miri per al present i el futur dels i les joves”. Així mateix, Isaac Albert com a cap de llista també serà present a tots els grups de debat per permetre a la ciutadania un diàleg directe i interpel·lació en totes les matèries a tractar.

Els debats 2.0 estaran acompanyats també de dues reunions presencials on les persones participants recolliran els fruits de la feina feta i definiran les prioritats a desenvolupar a la ciutat durant el període 2019-2022.

La forma per participar en aquest procés participatiu és molt senzilla. Les persones interessades només hauran d’inscriure’s als grups sectorials que es crearan a Facebook (https://www.facebook.com/pg/esquerra.terrassa/groups/ ) o, en cas de no tenir accés a aquesta xarxa social, podran enviar un correu electrònic a propostes.ercterrassa@decara.catindicant en quin àmbit volen col·laborar i seran incorporades a les trobades presencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *