Inici campanya 28A – “Va de Llibertat”


Montserrat Font: “Per primera vegada, l’independentisme pot guanyar unes eleccions espanyoles a Catalunya i a Terrassa. Hem d’omplir les urnes, tenyir-les de color groc”.

Esquerra Republicana de Terrassa ha començat amb força la campanya de les eleccions espanyoles del 28 d’abril, amb una nodrida foto de grup a la Plaça Didó i sota un precepte clar: aconseguir guanyar les eleccions i mostrar que Catalunya vol una República. La candidata terrassenca, Montserrat Font, acompanyada pel candidat a l’alcaldia de Terrassa, Isaac Albert, i el diputat comarcal, Marc Sanglas, ha expressat la seva confiança amb un resultat positiu “Per primera vegada, l’independentisme pot guanyar unes eleccions espanyoles a Catalunya i a Terrassa. Hem d’omplir les urnes, tenyir-les de color groc”.

Isaac Albert ha anat un pas més enllà per defensar els valors republicans de la formació com a fonament i construcció de municipis i País “La República no és només, que també, canviar un Rei per un cap d’estat escollit democràticament o una bandera per una altra… És treballar per construir una societat més culta, lliure i igualitària. És construir pobles i ciutats on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida en igualtat d’oportunitats… Vigilem amb els que tot parlant de República la buiden de contingut“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *