Esquerra Republicana: L’única alternativa possible

Isaac Albert: “Terrassa pot decidir qui guanyarà aquestes eleccions, si immobilisme o canvi. Hi ha la possibilitat real que el pròxim alcalde sigui republicà. I només hi ha dues opcions amb possibilitats de guanyar: Això es decidirà entre Esquerra Republicana o PSC”.

Immovilisme o canvi, política grisa o projecte de ciutat, 155 o llibertat… La candidatura d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres ha començat aquest dijous la campanya per les eleccions del 26 de maig amb la responsabilitat de poder guanyar al PSC i liderar l’alternativa de canvi a la ciutat.

El candidat a l’alcaldia, Isaac Albert, ha estat clar “Hi ha la possibilitat real que el pròxim alcalde sigui republicà“. Amb els resultats històrics de les eleccions espanyoles on Esquerra va quedar a tocar del PSC, el projecte d’ERC-MES ha obert la campanya a la Plaça Didó amb optimisme però amb la responsabilitat de mobilitzar a la gent per guanyar a la ciutat “davant un PSC que porta 40 anys governant, conservador, que s’ha convertit en el tap que no deixa avançar Terrassa”.

L’eslògan de campanya d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres és clar: “A Terrassa, tu decideixes” i el candidat a l’alcaldia té també clar el projecte de ciutat i el missatge a fer arribar a les terrassenques i terrassencs “La ciutat i el país són dues cares de la mateixa moneda. La República, els valors de justícia social, igualtat i llibertat es construeixen i defensen des de la proximitat, des dels barris i les ciutats. Tenim un projecte per impulsar Terrassa i podem decidir per un present i futur millor per la ciutat”

Isaac Albert també ha recordat que la ciutat ja va votar pel canvi a la ciutat l’any 2015 “i des d’ERC-MES vam ser-hi, llavors i el 2017, intentant sumar-hi totes les sensibilitats per donar un tomb al govern municipal que la ciutat necessita“. Un canvi que no va ser possible però al que Esquerra Republicana no ha renunciat mai i que, ara, amb la voluntat d’encarar la campanya per guanyar a la ciutat “Podem obtenir la força per liderar aquesta alternativa i aconseguir que Terrassa tingui un alcalde republicà“.

Les prioritats de programa: educació, justícia social, inclusió, una ciutat amable, el dret a l’habitatge per tothom, la cultura, els esports… Propostes que Esquerra Republicana – MES ha defensat des de la seva acció política i que ha incorporat al seu projecte de ciutat i que ara té el repte en 15 dies de fer arribar a tota la ciutat.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *