Plaça de Can Roca: nous equipaments, nova vida

Esquerra Republicana de Terrassa proposa una actuació integral al voltant de la Plaça de Can Roca i zona esportiva amb un nou pàrquing soterrat, un nou equipament cívic, la nova biblioteca i carrers per vianants.


Isaac Albert: “Tenim projecte perquè tota la ciutadania de Terrassa guanyi un espai on la joventut pugui anar a fer els deures a la biblioteca, jugar al carrer, fer trobades o anar a entrenar… Un impuls pel barri i per la ciutat. “

L’estadi Olímpic, el Club Natació Terrassa, l’estadi Martí Colomer, Terrassasport… Al costat del barri de Poble nou zona esportiva hi ha un conjunt d’equipaments esportius que acaben generant un espai d’ús per  tota la ciutat, amb molta mobilitat, que s’ha de pacificar i adequar pels veïns i veïnes, així com per tot el municipi.” Així descriu la realitat de la zona al costat de la plaça de Can Roca el candidat d’Esquerra Republicana – Moviment d’esquerres, Isaac Albert. Un present que Esquerra vol canviar amb un conjunt d’accions decidides per transformar l’espai com a centre de vida, més enllà i tot de l’activitat esportiva.

El primer pas per fer-ho per Isaac Albert és guanyar espais dins i fora dels equipaments. El carrer dels Jocs Olímpics entre el club natació i l’estadi Olímpic es convertirà en espai guanyat pels vianants i s’opta per eliminar el pàrquing actual dins les instal·lacions del CNT i reubicar la biblioteca del districte 5 (actualment també dins el Natació) cap a un espai central del barri. Com? “Apostant per la  plaça de Can Roca com espai central” proposa Isaac Albert “El nostre projecte planteja fer un pàrquing sota la plaça on deixar els vehicles i un espai en superfície on es conflueixin diversos equipaments”.

En aquest sentit, els republicans proposen dialogar amb els veïns i veïnes per proposar una ubicació de la Biblioteca més pròxima a la zona esportiva, a la mateixa plaça, i es comprometen a tirar endavant l’equipament cívic pendent de desenvolupar al costat. Com explica Isaac Albert “Pensem, per exemple, en jovent que va a estudiar a la biblioteca, surt i juga al carrer o a la plaça en espais pacificats, que té un espai on organitzar-se i que després pot anar a entrenar-se o fer esport a les instal·lacions esportives”. Un espai de confluència de diverses activitats pel veïnatge i per tota la ciutat.

Troba les propostes al nostre programa electoral aquí.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *