Ona Martínez: “El jovent i les dones votarem per canviar les coses i fer que se’n vagin els de sempre”

L’alcaldable republicà a Terrassa, Isaac Albert, ha afirmat que vol guanyar per “canviar la ciutat i impulsar-la”.

La candidata del Jovent Republicà i número 4 d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres, Ona Martínez, ha fer una crida al jovent a votar el proper 26 de maig per “canviar-ho tot”. “El jovent i les dones votarem per canviar les coses i fer que se’n vagin els de sempre”, ha afirmat Martínez. Ho ha fet davant de més d’un centenar de persones al vermut electrònic organitzat per les joventuts republicanes a El Vapor – Cases de la música.“Davant dels que diuen que als joves tot ens és igual, els diem que no és veritat. Nosaltres volem canviar les maneres de fer a Terrassa i ho farem decidint”, ha reivindicat la candidata del Jovent Republicà, que ha carregat contra el govern del PSC per marginar i oblidar la seva generació. Martínez ha explicat que “davant dels que porten temps governant sense projecte, Esquerra Republicana té un projecte sòlid, que millorarà la ciutat i que la impulsarà”. “Volem una ciutat feminista, antifeixista, justa i que lluiti pels drets i les llibertats de tots i totes”, ha afegit, tot desglossant algunes de les propostes que porta la candidatura per al jovent, com beques de transport per a estudiants, constituir una taula antifeixista o impartir formacions als Instituts sobre sexualitat i afectivitat amb perspectiva de gènere i LGTBI+, entre d’altres.

Per la seva banda, la diputada al Congrés pel Jovent Republicà, Marta Rosique, ha estat contundent: “recordeu quan els socialistes ens deien que renunciéssim al nostre projecte polític? Doncs els hem demostrat que seguim reivindicant la República catalana, i ara ho demostrarem a Terrassa”. Rosique s’ha sumat a fer una crida al jovent per anar a votar el proper 26 de maig i tornar tenyir el país de groc, com ja es va fer el 28 d’abril. “El jovent hi tornarem a ser. Com cada 8 de març, 1 de maig o 25 de novembre. Com hi vam ser l’1 d’octubre i el 3 d’octubre, el 21 de desembre i el 28 d’abril. El jovent sempre hi som i farem que guanyi Esquerra Republicana a Terrassa”, ha conclòs la diputada.

Al seu torn, el candidat republicà a l’alcaldia, Isaac  Albert, ha posat en valor la feina i el potencial dels joves, amb els quals “farem possible la victòria del canvi a la ciutat”. Albert, però, ha volgut deixar clar que l’objectiu dels republicans no és guanyar per guanyar; “l’objectiu és guanyar per canviar la ciutat i per impulsar-la”. Per últim, l’alcaldable ha agraït també la tasca feta a totes les persones apoderades del partit, tot posant en valor que Esquerra Republicana és el partit que en té més de la ciutat cada vegada que es treuen les urnes.


Troba les propostes al nostre programa electoral aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *