Municipals 2019 – Terrassa aposta pel canvi

Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres obté cinc regidors en el nou consistori municipal i esdevé una peça clau pel futur de la ciutat. S’obre l’espai del diàleg per conformar un pacte que permeti desenvolupar el projecte per impulsar Terrassa.


Isaac Albert: “Volem una ciutat més lliure, més republicana i d’esquerres. Això és pel que hem treballat, el que defensem i pel que continuarem treballant”

El resultat de les eleccions municipal del 26 de maig deixa a Terrassa amb un escenari polític absolutament transformat on per primera vegada el Partit Socialista perd les eleccions i la proposta de Tot per Terrassa, amb 10 regidors, va esdevenir la clara guanyadora dels comicis. Un fenomen que ha transformat l’escenari polític terrassenc i on el projecte d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres és l’únic present fins ara a l’Ajuntament que ha aconseguit consolidar i millorar els seus resultats. Amb la confiança de 14.262 vots amplia la seva presència a l’Ajuntament amb un regidor més, fins a cinc, i esdevé clau per la governabilitat de la ciutat els pròxims quatre anys.

El nou equip municipal d’ERC-MES estarà així conformat pel cap de llista, Isaac Albert, acompanyat de Teresa Ciurana i Ona Martínez, com a noves incorporacions, i Pep Forn i Carles Caballero que renovaran el seu càrrec (aquí podeu consultar el seu perfil). Un equip on es combina l’expertesa, l’especialització i els valors compartits i que ja està treballant en la millor fòrmula per desenvolupar el projecte per impulsar Terrassa amb que ERC-MES s’ha compromés amb la ciutadania.

Com ja va avançar des de la mateixa nit electoral, Isaac Albert, recorda que “Volem una ciutat més lliure, més republicana i d’esquerres. Això és pel que hem treballat, el que defensem i pel que continuarem treballant“. Un plantejament que passa per un clar respecte a la decisió de la ciutadania de Terrassa que “amb el seu suport a Tot per Terrassa i Esquerra Republicana ha demostrat que vol un canvi a aquesta ciutat després de 40 anys d’immobilisme”.

En aquesta línia, després d’analitzar el nou escenari amb les persones simpatitzants i militància en assemblea oberta, Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres ha obert un diàleg amb TxT per contrastar programes i estudiar la possibilitat de definir un projecte de govern sòlid i compartit que permeti impulsar la ciutat (aquí podeu consultar el comunicat conjunt de les dues formacions).

EL NOU GRUP MUNICIPAL D’ERC -MES


Isaac ALBERT i AGUT

Sóc nascut el 6 de febrer de 1969 a Terrassa.
M’agrada la cuina i, per tant, també menjar i beure, tot i que dit així es pugui malinterpretar…
Crec en la política, en els polítics i en els partits polítics, i això no treu que cregui que una nova forma de fer política, de relacionar-se amb els ciutadans i d’organitzar-se, és necessària i imprescindible.   Sóc mediador i assessor financer pel Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió Financera per l’Institut Superior d’Economia Aplicada de Barcelona.
He treballat en diferents empreses del sector financer. Vaig participar en la creació, desenvolupament i implantació del primer banc sense oficines, banca telefònica i banca d’Internet de l’Estat Espanyol. També he col·laborat en una consultora especialitzada en gestió i govern de dades, desenvolupant un projecte d’smartcities vinculat a la gestió de les dades de les administracions públiques.   Sóc militant d’ERC des de l’any 1999. Membre de l’Executiva Local d’ERC de Terrassa des de l’any 2002, on he ocupat diferents secretaries i n’he estat president. He estat membre i vicepresident del Consell Nacional d’ERC. He encapçalat la llista de les Eleccions Municipals el 2007, el 2011 i 2015. He estat Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Terrassa. Actualment sóc diputat delegat de comerç a la Diputació de Barcelona i regidor i portaveu del Grup Polític Municipal d’ERC- MES a l’Ajuntament de Terrassa.

Teresa Ciurana i Saltari

Sóc terrassenca i filla de família treballadora. Vaig estudiar i treballar alhora. Amb militància política en els últims anys del franquisme.
Mestra compromesa amb la seva feina. Compromesa també, amb la lluita de les dones i les classes populars.
Vinculada al moviment de renovació pedagògica de Terrassa: Associació de Mestres Alexandre Galí, al Casal de la Dona, CCOO i Òmnium Cultural de Terrassa.

Pep FORN i CADAFALCH

Vaig néixer el 1964 a Terrassa, en el sí d’una família obrera. Llicenciat en Geografia, vaig fer un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis Socials. De ben jove he participat activament de diferents moviments associatius: Centre Juvenil dels Salesians, l’Esplai de La Maurina, Diables de la Maurina, grup d’animació infantil Toquem el dos. He estat vicepresident de l’Associació de Veïns de La Maurina. Vaig formar part de Carnavalis, entitat organitzadora del carnestoltes de Terrassa, des de la seva fundació fins a la dissolució. Fa 33 temporades que faig castells i he estat en dues ocasions president de la Colla Castellera Minyons de Terrassa.
Professionalment he treballat en el sector financer i en el sector cultural. He ocupat càrrecs en la xarxa comercial, en el departament d’organització i en el de l’obra social. He estat director del departament de Qualitat, Atenció al Client i Innovació de Caixa Terrassa i director del Centre Cultural Terrassa.
L’any 2015 vaig fer el salt a la política, essent escollit regidor de l’Ajuntament de Terrassa per ERC-MES.

Ona MARTÍNEZ i VIÑAS (Jovent Republicà)

Tinc 26 anys i sóc graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF i màster en Comunicació política i institucional. Cinèfila i serièfila, també m’apassionen el bàsquet i el futbol i no em perdo cap partit del Barça. Vaig néixer a Terrassa un 8 de desembre de 1992. Filla de professors de català a l’educació pública, he crescut entre el Segle XX, d’on soc filla i néta, i La Maurina, d’on és la meva família paterna. A l’acabar la carrera vaig treballar al món dels rodatges cinematogràfics, en l’àmbit de la producció, fins que vaig decidir fer un canvi i especialitzar-me en la comunicació política, que sempre m’havia apassionat. Actualment, treballo al gabinet de Premsa i Comunicació d’Esquerra Republicana. Independentista des que tinc ús de raó, vaig entrar a militar al Jovent Republicà als 16 anys i, amb 18, vaig sumar-me al projecte d’Esquerra Republicana. Feminista, socialista, animalista i republicana, treballo perquè Terrassa sigui una ciutat millor cada dia, de persones lliures i iguals. I perquè ho sigui en una República catalana lliure i socialment justa.

Carles CABALLERO i PEÑA

Tinc 34 anys. Sóc treballador autònom. Estic vinculat a diferents entitats com els Minyons de Terrassa i Òmnium Cultural. Sóc el president d’ERC a Terrassa. Regidor per ERC-MES de l’Ajuntament de Terrassa en el mandat 2015-2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *