TORNAREM MÉS FORTS

Esquerra Republicana a Terrassa encara la repetició de les eleccions espanyoles a la ciutat amb la voluntat de donar una resposta massiva a les urnes a la sentència. Una campanya atípica però incisiva on es trepitjarà carrer, es visitarà Lledoners i la ciutat acollirà l’acte final de la candidatura republicana a tot Catalunya.

cof

Tornarem més fortes” i “Tornarem més forts” són els lemes de campanya d’ERC comicis espanyols del pròxim 10 de novembre i quan encara no s’ha paït la regressió democràtica que ha suposat la sentència al judici de l’1 d’octubre i la repressió viscuda després per part de l’estat espanyol. Els presos polítics no desapareixen dels cartells, pràcticament idèntics als dels comicis del passat abril, però el to canvia, se sumen noves reivindicacions com l’Amnistia i també varia la forma d’encarar el diàleg amb l’estat espanyol.

Pel portaveu municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, “Quan saps que la repressió busca desmobilitzar-te, toca treballar més que mai per aconseguir el millor resultat possible de tot el conjunt de l’independentisme”. Amb aquest objectiu, Esquerra Republicana de Terrassa tornarà a sortir al carrer amb una campanya amb menys pressupost, menys actes, però més incisius per rebutjar la repressió.

En aquest sentit, l’únic acte previst a la ciutat per part dels Republicans serà l’acte final de campanya en l’àmbit nacional, que es portarà a terme a l’Auditori de Terrassa el divendres dia 8 de novembre a la tarda. Durant la setmana, les parades que es faran a diferents punts de la ciutat s’enfocaran a denunciar la repressió i recaptar fons pels presos i les preses polítiques. El dissabte dia 2 de novembre ERC Terrassa també ha organitzat un autocar per anar a Lledoners i participar en l’acte de suport als presos polítics.

L’inici de campanya també serà atípic i s’esquivarà la tradicional encartellada de mitjanit per una trobada més pròxima, el dia 1 de novembre, a la Plaça Vella amb un pica-pica de castanyada on poder compartir amb la ciutadania les inquietuds per unes eleccions altre cop decisives.

La terrassenca Montse Font tornarà a repetir com a membre de la candidatura d’ERC al número 16 de la llista per Barcelona al Congrés i transmet amb contundència l’objectiu pel 10 de novembre “Ja sabem quin PSOE i PSC tenim davant, negant el diàleg i abonant prepotents la repressió. Guanyar amb contundència a les urnes és una nova oportunitat per demostrar la força de l’independentisme però sobretot perquè hagin de negociar. I aquí amnistia i autodeterminació són dos eixos imprescindibles”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *