Treball en temps de confinament – Carles Caballero


“Aquests dies hem coordinat el dispositiu de neteja de les residències geriàtriques”

Són dies complicats, sobretot per les famílies que pateixen algun cas de coronavirus o que han perdut algun ésser estimat, però intentem mantenir el màxim de normalitat en la feina habitual de la regidoria, tot i els canvis evidents que provoca el confinament.

Cada matí mantinc una reunió de treball per videoconferència amb l’equip directiu de l’àrea per repassar els temes que tenim entre mans, com ara les dades de contaminació de l’aire que ha disminuït moltíssim gràcies a la reducció del trànsit. Aquests dies hem coordinat el dispositiu de neteja de les residències geriàtriques i juntament amb manteniment urbà hem fet el sanejament de les zones més concorregudes de la ciutat per aturar la propagació del virus, però també són dies per avançar en la gestió de les llicències urbanístiques o estudiar les modificacions del POUM que hauran de venir, i en això ens hi ajuden molt les tecnologies que fan possible el teletreball, perquè els treballadors municipals que no són essencials no hagin de córrer cap risc.

Els dilluns, com fem sempre, ens reunim amb el grup municipal a través de múltiples aplicacions de videotrucades, per coordinar-nos entre les diferents àrees i veure com podem col·laborar junts. Això sí, sempre que puc m’agrada trobar un moment al dia per fer una mica de bricolatge i arreglar coses a casa d’aquelles a les quals mai m’hi puc dedicar i que ara, en confinament, puc aprofitar per fer. També m’agrada posar-me a la cuina i practicar receptes heretades o experimentar amb coses noves que a vegades surten millor i d’altres, pitjor. A les 20 hores tinc una cita al balcó per l’aplaudiment al personal sanitari i totes les persones que treballen en els serveis essencials, però penso sobretot en la pagesia i la ramaderia, sectors que malauradament tenim molt oblidats però que ara es demostra que sense ells no podríem viure. I celebro iniciatives com la de ‘Pagesia a casa’ d’Unió de Pagesos que ha elaborat un web perquè puguem trobar petits productors que ens porten els productes de quilòmetre zero a casa aquests dies que no podem sortir.

Carles Caballero

Regidor del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament deTerrassa. Català d'esquerres, independentista, culer, minyó. Treballador autònom i emprenedor.

Latest posts by Carles Caballero (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *